ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

 

 

 

Ο Τάκης Αγγελάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Αετού Κορυδαλλού – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά, έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Στέλιο Βογιατζή, συνεργασία που λύθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Παρότι ο Αετός Κορυδαλλού έπειτα από 6 αγωνιστικές ήταν πρώτος και αήττητος στην βαθμολογία με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, Αετός Κορυδαλλού και Βογιατζής, έλυσαν την συνεργασία τους, που είχε ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε αποχωρήσει ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος.
Με τον Αγγελάκη, όπως λένε οι πληροφορίες, η πρώτη τηλεφωνική επαφή έγινε σήμερα νωρίς το πρωί και το ραντεβού έγινε τώρα το απόγευμα, όπου οι δύο πλευρές τα βρήκαν.
Ο Τάκης Αγγελάκης, είχε ξεκινήσει την σεζόν στην Αίγινα και αποχώρησε από την ομάδα του Αργοσαρωνικού πριν λίγο χρονικό διάστημα. Ο εν λόγω προπονητής, πριν την Αίγινα, ήταν για δύο χρόνια στην Ελλάς Ποντίων, ενώ στον Αετό Κορυδαλλού δεν είναι άγνωστος, καθώς έχει περάσει και παλιότερα από τον πάγκο της ομάδας. Επίσης ο Αγγελάκης έχει εργαστεί ακόμη σε ΑΕ Σαλαμίνας, ΑΕ Περάματος, Κερατσίνι (Δ΄ Εθνική), Προοδευτική (Δ΄ Εθνική), Ελπιδοφόρος (Δ΄ Εθνική).