ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

arxterm

 

 

Ακόμη μία ενίσχυση στον άσο (1) για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στην Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας μετά τον ταλαντούχο 16χρονο πορτιέρο Δημήτρη Τζωρτζακάκη, ενέταξε στο δυναμικό της, το απόγευμα της 20ης Ιουλίου 2022, τον έμπειρο τερματοφύλακα, Νικήτα Αλεξόπουλο.

Πρόκειται για την 8η μεταγραφική προσθήκη του σωματείου, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές των, Λάμπρου Γαλάνη, Γιώργου Κατσικογιάννη, Μάριου Λαδένογλου, Δημήτρη Σωτηρόπουλου, Τάσου Κρητικού, Ανδρέα Καραδήμα, Γρηγόρη Τουφεξίδη και Δημήτρη Τζωρτζακάκη.

Ο 32χρονος Νικήτας Αλεξόπουλος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηφαίστου Περιστερίου και συνέχισε την αναρρίχηση του μέχρι το ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Την σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε με την Τόλμη Περιστερίου, όπου πανηγύρισε πρωτάθλημα, ενώ την αγωνιστική χρονιά 2009-2010 έπαιξε ως βασικός με τον ΑΟ Βρασιών Αρκαδίας στην διοργάνωση της Δ΄ Εθνικής. Επέστρεψε στον Ήφαιστο Περιστερίου, λαμβάνοντας μέρος με το ιστορικό σωματείο στην Δ΄ Εθνική, και ακολουθώντας για τα επόμενα χρόνια την διαδρομή του συλλόγου και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Στο β΄ μισό της σεζόν 2012-2013 «μετακόμισε» στην Αναγέννηση Πετρούπολης, ενώ την χρονιά 2013-2014 έπαιξε με τον Γκυζιακό στην Α΄ Αθήνας. Ακολούθησαν οι μεταγραφές του σε Ειρήνη Πετρούπολης και Πετράλωνα, που έπαιξε μαζί τους στην Β΄ ΕΠΣΑ, ενώ τα τελευταία έτη υπερασπίστηκε την εστία του Σκορπιού Φυλής, στις διοργανώσεις της Β΄ και μετέπειτα της Α΄ ΕΠΣΔΑ.

 

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Γιώργος Μπίκος και δεξιά, ο νέος πορτιέρο της Αγίας Ελεούσας, Νικήτας Αλεξόπουλος

 

ESOTRUCK