ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ARXDEYTTD

 

 

Δίκαια και άνετα, στο ρελαντί δηλαδή, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε με 2-0 στο Χαϊδάρι τον τοπικό Θρίαμβο, το απόγευμα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2022, παίρνοντας την πρόκριση για την γ΄ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η ανανεωμένη ΑΠΕ, στο παρθενικό της επίσημο ματς της περιόδου 2022-2023, με επτά (7) νέα πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα – σε σχέση με την περασμένη σεζόν – ήλεγχε τον αγώνα στο α΄ ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Καραδήμα στο 3΄, αλλά η διακοπή του ημιχρόνου βρήκε τις δύο (2) ομάδες χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, απέναντι στο καλά στημένο αγωνιστικό σύνολο των γηπεδούχων, οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη μπήκαν πιο… υποψιασμένοι, και με τις αλλαγές έγιναν περαιτέρω επικίνδυνοι και πιο ουσιαστικοί. Μάλιστα, οι δύο (2) πρώτες αλλαγές, οι Γιαννόπουλος και Μπίκος,… έλυσαν τον γόρδιο δεσμό, καθώς με τα γκολ που σημείωσαν στο 63΄ και 76΄, αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό 0-2 και έδωσαν την πρόκριση στην ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κουμής, Μπαγετάκος (84΄ Θεοδώρου), Λώλος, Τζεβελέκος, Μπαγιαρτάκης, Μπαρμπούδης (51΄ Χατζηκωνσταντίνου), Δράμης, Σαλλίτα, Χήτος, Συριόπουλος (84΄ Λάλλος), Κριεμάδι

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός (67΄ Πατσατζόγλου), Κυβέλος, Μπάκας Αλ., Μαθιούδης (59΄ Μπίκος), Σωτηρόπουλος (72΄ Μάμας), Λαδένογλου, Καραδήμας (67΄ Μπάκας Π.), Γκουτίδης (59΄ Γιαννόπουλος), Κοπανάς

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Λιαμπότης, Κυβέλος, Φωτάκος, Μπαρμπούδης, Μαμουνής

 

* Στα επόμενα 24ωρα θα παραθέσουμε μίνι – φωτορεπορτάζ από το ματς

 

 

 

BIKOSMAKOK