ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΓΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

ARXEPO1

 

 

Η Δημοκρατία του ποδοσφαίρου και του αυτοδιοίκητου μίλησε!

Όπως αναμενόταν, με συντριπτικό ποσοστό (σχεδόν 88%) στην ψηφοφορία (57 ναι, 4 λευκά, 4 όχι), που έγινε σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, λόγω του νόμου Αυγενάκη για το Μητρώο.

Στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/9), το συντριπτικό σύνολο των Ενώσεων και μελών τάχθηκαν υπέρ της αναστολής των πρωταθλημάτων.

Αποφασίστηκε επίσης από το Σώμα της ΓΣ, ότι όποια ΕΠΣ δεν ακολουθήσει την συγκεκριμένη απόφαση, θα ανασταλλεί η ιδιότητα μέλους της.

Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή, σε περίπτωση που υπάρξει υπαναχώρηση για το θέμα του Μητρώου από πλευράς Κράτους, το οποίο απαγορεύει στις ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί να αγωνιστούν και να μπουν στα γήπεδα των Δήμων και Περιφερειών, να λάβει απόφαση για να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα.

Στην ψηφοφορία της ΓΣ, 57 μέλη ψήφισαν “ναι” στην αναστολή, οι, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, “έριξαν λευκό”, ενώ τα τέσσερα (4) “όχι”, ήταν από τον Ολυμπιακό, την ΕΠΣ Πειραιά, την ΕΠΣ Ηλείας και την ΕΠΣ Λακωνίας.

 

 

AKMONSA