ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023

APEXOK

 

 

Τρίτη και… φαρμακερή, σε εκτός έδρας ματς της ΑΠΕ για το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας για την σεζόν 2022-2023, όπου η ομάδα της πόλης μας, μετά τις δύο (2) ισοπαλίες με Χαλάνδρι και Αγίους Αναργύρους, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022 πέτυχε μακριά από την Αγία Βαρβάρα, την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-4 επί του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής (Στην κεντρική φώτο, οι σκόρερ της σημερινής νίκης).

Επίσης, το καλοδουλεμένο και μαχητικό σύνολο του προπονητή Νίκου Κουνάδη, διατήρησε το αήττητο από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΠΕ μπήκε αποφασιστικά και πολύ δυνατά στο ματς. Μόλις στο 6΄ ο Γκουτίδης πέτυχε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και “πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί”, στο 9΄, ο Κοπανάς, σημείωσε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, όμως, αντέδρασαν και στο 16΄ ο Τριάντης μείωσε σε 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο Αλέξανδρος Μπάκας με πέναλτι – που κέρδισε ο αδελφός του Παναγιώτης - έκανε το 1-3, αλλά στο 66΄ ο Πανάκης μείωσε (2-3) εκ νέου. Το τελικό 2-4 “έγραψε” ο Τουφεξίδης στο 84΄ με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Σπύρος Νικολάου με βοηθούς τους Κατελανάκη και Τζέλο.

 

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ.: Κώνστας, Γεωργόπουλος (52' Ρεθεμνιωτάκης) Μυλόβας, Νικολάκης, Πανάκης, Δούκας, Στεφάνου, Τριάντης (95΄ Καραπατής), Κολλόκας, Φούντας (95’ Πανταγιάς), Χρυσανθακόπουλος (57΄ Ξενάκης)

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κρητικός, Μπάκας Αλ., Μαθιούδης, Πατσατζόγλου (61΄ Κέσκος), Μπάκας Π. (68΄ Τουφεξίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας (61΄ Γιαννόπουλος Δ.), Γκουτίδης, Κοπανάς (90΄ Γιαννόπουλος Μ.)

 

* Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στον σημερινό αγώνα, απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του, τον Άτταλο, έκανε ο 20χρονος Μάριος Κέσκος, ενώ την πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε αγώνα πρωταθλήματος (στο κύπελλο έχει χρησιμοποιηθεί) κατέγραψε ο 18χρονος Μιχάλης Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι εγγονός εμβληματικού βετεράνου του συλλόγου (και παλιού παράγοντα), Μιχάλη Τζανετή (“Κούδας”).

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

ARXPEN

 

Ο Αλέξανδρος Μπακας, λίγο πριν κάνει με πέναλτι στο 49΄ το 1-3

 

 

AT7OK

 

AT8OK

 

 

 

BIKOSMAKOK