ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ ΘΕΛΕΙ Η ΑΠΕ!

KORAPE

 

 

Έναν ακόμη λόγο, γοήτρου - και ουσίας - έχει το πρωϊ (στις 11) της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, προκειμένου να πάρει τους τρεις (3) βαθμούς της νίκης στον εντός έδρας αγώνα με την Άμιλλα Περιστερίου για την 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ (σεζόν 2022-2023).

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, πέρα από την διατήρηση του αήττητου, σε ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια, με νίκη - και καθώς ο έως τώρα πρωτοπόρος Άγιαξ Ταύρου έχει ρεπό - θα… κατοικοδρεύσει μόνη της στην κορυφή, κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια για την ομάδα της πόλης μας και ειδικά στο επίπεδο της Α΄ Αθήνας.

Μόνο εύκολο, δεν είναι το ματς με την ουραγό Άμιλλα Περιστερίου, εάν οι παίκτες της ΑΠΕ είναι... χαλαροί, και ο προπονητής τους, Νίκος Κουνάδης, όλη την εβδομάδα μιλώντας τους, τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι για να φτάσουν στον στόχο τους.

Το δέλεαρ της… κατάκτησης της κορυφής της βαθμολογίας, ειδικά μετά και από τα σημερινά απογευματινά αποτελέσματα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου 2022 (Π. Φάληρο – Άγιοι Ανάργυροι 0-0, Χαλάνδρι – Άγιος Θωμάς 2-2), σε συνδυασμό και με το ρεπό του Άγιαξ Ταύρου, έχουν ξεσηκώσει και τους πολυπληθείς φίλους της ΑΠΕ, οι οποίοι αναμένεται να συρρεύσουν μαζικά στα “Ριμινίτικα”, επιθυμώντας να πανηγυρίσουν αυτό το γεγονός. Ειδικά η κατάκτηση της κορυφής, θα θυμίσει παλιές καλές στιγμές, στους μεγαλύτερους ηλικιακά φίλους της ομάδας.

Ακολουθούν, τα σημερινά αποτελέσματα, οι αγώνες που απομένουν για την 6η αγωνιστική και η βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί.

 

 

APEOM1

 

 

APEOM2

 

 

 

VOSSMAKET