ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ… ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΠΑΝΑ Η ΑΠΕ

ARXKOPANAS

 

 

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος Δημήτρης Κοπανάς σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023, έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και σήμερα το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2022, στην καλύτερη ίσως ποδοσφαιρική του μέρα, με τρία (3) δικά του γκολ, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κέρδισε στους Τράχωνες την γηπεδούχο Θύελλα Αγ. Δημητρίου με 3-0 για την 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας.

Μάλιστα με αυτά τα τρία (3) γκολ, ο Χαϊδαριώτης, Δημήτρης Κοπανάς, είναι στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας – συνολικά έχει πέντε (5) – ενώ η ΑΠΕ φτάνοντας παραγωγικά τα 17, έχει τη καλύτερη επίθεση του ομίλου της.

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία μετά από 7 αγωνιστικές διατήρησε την πρωτοκαθεδρία της στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως επίσης και το αήττητο της.

Στο 22΄ ο Κοπανάς με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή σημείωσε το 0-1, ενώ στο 28΄ με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-2. Στο α΄ ημίχρονο η καλή Αγία Ελεούσα, που ήλεγχε τον αγώνα από την έναρξη, είχε και δοκάρι. Στο 58΄ ο Κοπανάς με εκπληκτικό σουτ, σχεδόν κοντά από το κέντρο, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής ο Γκάμαρης με βοηθούς τους Καφρίτσα, Μαραθωνίτη.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Παπανδρέου, Γαλάνης, Μανουσέλης, Γ. Πατρίκιος, Νταλάκας, Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης, Πετράκης, Βλαχάκης, Ε. Πατρίκιος. Αγωνίστηκαν και οι Δημητρίου, Τζελέφας, Κυριαζής, Αποστολόπουλος

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας Αλ. (63΄ Λαδένογλου), Μπίκος, Κυβέλος (73΄ Μαθιούδης), Σωτηρόπουλος (67΄ Κέσκος), Κατσικογιάννης (67΄ Πατσατζόγλου), Τουφεξίδης (67΄ Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς

YESSNEW

MESSPANIG

 

 

MESSAP

 

 

MESSVATH

 

 

MESSPROG

 

 

 

YESSNEW