ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ

ARXTZONID

 

 

Μεγάλη η αυριανή μέρα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, για την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, που εορτάζει την πολιούχο της, αλλά προφανώς και σημαδιακή για το νεαρό συμπολίτη μας Γιάννη Γιανναράκη (αριστερά στην κεντρική φώτο), ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του ως αξιολογημένος διαιτητής της ΕΠΟ, στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Ο 22χρονος ταλαντούχος ρέφερι (ξεκίνησε από τα 16 του χρόνια), που ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιά, ορίστηκε να διευθύνει το μεσημέρι της Κυριακής, το ματς Θύελλα Ραφήνας – Αγία Παρασκευή, με βοηθούς τους Ιωαννίδη, Καρακελέ από την ίδια Ένωση και παρατηρητή διαιτησίας τον Χαρίλαο Νενεκούμη από την Αργολίδα.

 

Ο Γιάννης Γιανναράκης, επιβεβαιώνει πλήρως την λαϊκή ρήση «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά», καθώς προέρχεται από διαιτητική οικογένεια. Είναι γιος του Γιώργου Γιανναράκη (δεξιά στην κεντρική φώτο), που έχει την δική του διαδρομή στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.

 

Ο Γιώργος Γιανναράκης, γέννημα - θρέμμα της λαϊκής περιοχής της Αγίας Βαρβάρας, εκεί κοντά στο 1996 επέλεξε τον χώρο της Διαιτησίας, εντασσόμενος στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πειραιά. Σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών την περίοδο 1998-1999 αξιολογήθηκε ως Επόπτης της Δ΄ Εθνικής, ενώ το 2004 χρήσθηκε Διεθνής Διαιτητής του ποδοσφαίρου Σάλας.

 

 

GIANNOK2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Το 2004, ο τότε Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Μάκης Γκαγκάτσης, συγχαίρει τον Γιώργο Γιανναράκη, που χρήσθηκε διεθνής διαιτητής

 

 

APG1

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Γιώργος Γιανναράκης, στο Λονδίνο, στον επίσημο αγώνα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Πολωνία – Γαλλία



SPILNEW