Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (ΦΩΤΟ)!

 

ARXAPEEXX

 

 

 

Υπέρλαμπρη και επιτυχημένη η ετήσια χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, της ιστορικής ομάδας της Αγίας Βαρβάρας και εκ των εμβληματικών ποδοσφαιρικών σωματείων της Αττικής (μεταξύ των κορυφαίων της ΕΠΣΑ, με ξεχωριστή διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες, παρουσία σε επαγγελματική διοργάνωση, αλλά και συμμετοχή στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας), που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023, στην κοσμική αίθουσα εκδηλώσεων “ΕΠΑΥΛΗ” στο Δαφνί Χαϊδαρίου!

Μια βραδιά τιμής, χαράς και κεφιού, με το πλέον ιστορικό σωματείο της πόλης μας, να γιορτάζει “τριπλά” το Σάββατο, καθώς σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, το απόγευμα της ίδιας μέρας, το ανδρικό τμήμα είχε νικήσει στο ντέρμπι της Αθήνας το Χαλάνδρι με 1-0, ενώ σε μία εξίσου μεγάλη επιτυχία, το τμήμα Κ18 των ακαδημιών, είχε προκριθεί στην επόμενη φάση των ισχυρών του οικείου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Μετά λοιπόν, την μεγαλύτερη ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε σύλλογος ποτέ, και συγκεκριμένα το πανηγύρι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τον περασμένο Σεπτέμβριο στον χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ, η «κυανόλευκη» ομάδα, υπό την Προεδρία του κ. Γιώργου Μπίκου – εκ των σημαντικών βετεράνων ποδοσφαιριστών της – έπειτα από τρία (3) χρόνια λόγω της πανδημίας, τέλεσε με επιτυχία την χοροεσπερίδα της, καθώς δεκάδες εκατοντάδες φίλοι της, έδωσαν βροντερό παρόν, διατρανώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη και υποστήριξη προς την ομάδα – σύμβολο της Αγίας Βαρβάρας.

Σε επίπεδο εθιμοτυπίας και διαδικαστικού, η Διοίκηση και η μεγάλη αθλητική οικογένεια της ΑΠΕ, προέβη σε βραβεύσεις και διακρίσεις, με αξιοσημείωτους συμβολισμούς.

Ο σύλλογος βράβευσε έναν “Πιστό Στρατιώτη” της, τον κ. Γρηγόρη Μαγαλιό (εκ των Αντιπροέδρων στην νυν διοίκηση), για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, όπου σε αυτή την, περίπου 40ετή διαδρομή του, υπηρέτησε από πολλά πόστα την ΑΠΕ, και μάλιστα, έχοντας καταγράψει τρεις (3) θητείες ως Πρόεδρος του ΔΣ.

Μπορεί, να μην είναι συμπολίτης μας, μπορεί η υγιής επιχείρηση του να μην εδρεύει στην Αγία Βαρβάρα, αλλά εδώ και έξι (6) χρόνια, ο κ. Χαράλαμπος Κούτρας και η γνωστή εταιρεία του Pizza YESS, στηρίζει χορηγικά την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, δηλαδή, κατ’ επέκταση την τοπική κοινωνία μας και το γεγονός που λέγεται αθλητισμός και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ήταν μία βράβευση προς την Pizza YESS και τον κ. Κούτρα, συμβολίζοντας, παράλληλα την προσφορά και την αλληλεγγύη, που επιδίδουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις προς την Αγία Ελεούσα και την αθλούμενη νεολαία της πόλης μας.

Τέλος, στο πλαίσιο των τιμητικών διακρίσεων, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, βράβευσε τον κορυφαίο επιχειρηματία κ. Θέμι Χαλκιά, ιδιοκτήτη της πλέον επιτυχημένης και πασίγνωστης ανά το πανελλήνιο – εδώ και 45 χρόνια περίπου – NISSAN ΧΑΛΚΙΑΣ, μιας εταιρείας, η οποία έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Προέδρου κ. Γιώργου Μπίκου, είναι ο μεγάλος χορηγός την φετινή αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ακολούθησαν, εκ βάθρου, οι ολόθερμες ευχαριστίες και ευχές του Προέδρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Γιώργου Μπίκου, προς τους παρευρισκόμενους, ενώ το εθιμοτυπικό κομμάτι της τελετής, ολοκληρώθηκε με τον σύντομο χαιρετισμό του πρώτου δημότη, του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρου Μίχου.

Με έναν χειμαρρώδη λόγο, συμπυκνωμένο και ενωτικό, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, μεταξύ άλλων, τόνισε την 87ετή ιστορική διαδρομή της ομάδας, σημείωσε την συμβολή πρώην Προέδρων, τονίζοντας ενδεικτικά τα ονόματα των κ.κ. Δημήτρη Τραγκουμανίδη, Γιώργου Νικολαϊδη,  προκειμένου να τα συνθέσει με την τελευταία γενιά παραγόντων και Προέδρων της, όπως οι κ.κ. Τακης Γιαννόπουλος, Κώστας Βόσσος, Γρηγόρης Μαγαλιός, καταλήγοντας στον νυν Πρόεδρο κ. Γιώργο Μπίκο και τους συνεργάτες του, όπου επεσήμανε, ότι είναι συνεχής και αγαστή η συνεργασία και ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας, μεταξύ ομάδας και Δημοτικής Αρχής, για θέματα που έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, ειδικότερα για τον αθλητισμό της πόλης, την Αγία Ελεούσα και την έδρα της, το δημοτικό γήπεδο “Ριμινίτικα” Αγίας Βαρβάρας.

Την χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τίμησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, κ. Βασίλης Βόσσος, οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας κ.κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Χρήστος Βασιλείου, Γιάννης Πουλάκης, Θεόδωρος Βασιλάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος - Επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” - κ. Μιχάλης Γιάγκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Σταυρούλα Μπαντούνα, κ. Νίκος Πιερακέας, κ. Βασίλης Δεδεγκίκας, οι Βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, κα Χαρά Καφαντάρη και Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κα Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος του (ΕΕΑ) Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας - πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, όπως και τ. Πρόεδρος της ΑΠΕ - κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, εκ μέρους της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας) ο Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Νικόπουλος, ο εκ των Αντιπροέδρων του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας κ. Κωνσταντίνος Σαρόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Σπύρος Μίχος, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας, κα Μαρία Παπαδάκου, κ. Λεωνίδας Νικόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τεράστια ποδοσφαιρική μορφή – Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας – κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, οι υποψήφιες με τη ΝΔ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας, κα Ουρανία Σαγιάκου, κα Βαρβάρα Ψυχούλα – Κοντογιάννη, ενώ στο χορό παρέστη και ο εμβληματικός, πρώην Πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Γιώργος Νικολαϊδης.

Ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά με τα τρία (3) ξεχωριστά δώρα, προσφορά των επιχειρήσεων της πόλης μας, “ATHENEE” (Παναγιώτης & Γιώργος Ξυπόλητος), “PERIKLIS KOTIS” και Μανώλης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.

Στο τέλος, η διασκέδαση, το κέφι και ο χορός… επικράτησαν, αποδεικνύοντας ότι η ΑΠΕ, όχι μόνο εντός τερέν, αλλά και εκτός… στις πίστες δηλαδή, πάντα πρωταγωνιστεί.

Τα επόμενα 24ωρα θα σας παραθέσουμε το αμιγώς… μουσικοχορευτικό φωτορεπορτάζ!

 

 

 

MAKMESSEPP

 

 

 

vr 1OK

Ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γιώργος Μπίκος (αριστερά), έχοντας επιδώσει την τιμητική πλακέτα, στο καλό του φίλο και κορυφαίο επιχειρηματία (όπως και δυναμικός πιλότος στο ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), κ. Θέμη Χαλκιά (δεξιά), ιδιοκτήτη της περίφημης NISSAN ΧΑΛΚΙΑΣ

 

 

XK6bOK

Ο κ. Χαράλαμπος Κούτρας (δεξιά), ιδιοκτήτης της Pizza YESS, λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, από τον Αντιπρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Γρηγόρη Καίσαρη (αριστερά)

 

 

vr 2OK

Συνάντηση πρώην Προέδρων στο βάθρο. Ο πρώην Πρόεδρος κ. Κώστας Βόσσος (αριστερά), βραβεύει τον τ. Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μαγαλιό (δεξιά).

 

 

EP6

Καταγόμενοι από την ορεινή Γορτυνία του Νομού Αρκαδίας και οι δύο, όπως του ποδοσφαίρου και δύο. Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος (αριστερά) με το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ, κ. Θεόδωρο Γουρνά (δεξιά)

 

 

vr 3OK

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος απευθυνόμενος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους

 

 

 

MAKMESSEPP