ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ… ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ

ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

ARXAPEAM

 

 

Όπως αναμενόταν, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, νίκησε άνετα με 0-5 στο γήπεδο της Χωράφας Περιστερίου, την τοπική Άμιλλα, για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Απέναντι στο περιστεριώτικο σωματείο, που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, Νίκος Κουνάδης, έκανε… ροτέϊσον, και σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική, κατέβασε την αρχική ενδεκάδα με 6 διαφοροποιήσεις, ενώ μάλιστα έκανε ντεμπούτο και ο τερματοφύλακας Σαμιώτης (o 5ος πορτιέρο που χρησιμοποιείται την αγωνιστική σεζόν 2022-2023).

Τρίτη (3η) σερί νίκη για την ΑΠΕ – το σχετικό νικηφόρο στατιστικό στοιχείο είχε πετύχει και στον α΄ γύρο από την 2η έως την 4η αγωνιστική – ενώ, ακόμη, η ομάδα της πόλης μας, “ισοφάρισε”, αντίστοιχα, και το… ρεκόρ ανέπαφης εστίας, και πάλι με τρεις (3) αγώνες.

Επίσης με αυτό το ιδιαιτέρως, παραγωγικό και ευρύ 0-5, η ΑΠΕ έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 34 γκολ.

Η νίκη αυτή έφερε την ΑΠΕ μόνη της στην 2η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, καθώς το Χαλάνδρι – που έχει κάνει το ρεπό του – “σκόνταψε” (3-3) σήμερα το απόγευμα στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Άγιο Θωμά, και είναι 3ο με 32 βαθμούς. Τα Σούρμενα έμειναν στην κορυφή (35 βαθμούς), καθώς κέρδισαν δύσκολα με 1-0 εκτός έδρας την Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

Στο 17΄ με πέναλτι ο Λαδένογλου σημείωσε το 0-1 και στο 24΄ ο Γκουτίδης σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, ο Γκουτίδης στο 68΄ πέτυχε το 0-2, και ο Παναγιώτης Μπάκας με δύο (2) δικά του γκολ στο 73΄ και το 84΄, διεύρυνε το σκορ σε 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 87΄ ο Γεωργόπουλος, ενώ δοκάρι για την ΑΠΕ είχε στο 80΄ ο νεαρός Μαθιούδης.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καλύβας, Κατσαμάς, Σώκος, Κατσιμπούλας, Αγγελόπουλος, Κουτσοκώστας (81΄ Κουτρούλας), Καψάλης, Κάστορας (46΄ Κωφίδης), Ασίμης (67΄ Μάνθος), Καλόγηρος (67΄ Ράπτης), Καπίρης (57΄ Σεφνγκίνι)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σαμιώτης, Γεωργόπουλος, Κρητικός, Κυβέλος (55΄ Μαθιούδης), Μπίκος, Λαδένογλου, Πατσατζόγλου (71΄ Κατσικογιάννης), Κέσκος, Τουφεξίδης (60΄ Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς (71΄ Μπάκας Π.)

* Τα 34 γκολ της ΑΠΕ, έχουν πετύχει συνολικά 10 παίκτες. Σήμερα σκόραραν για πρώτη φορά σε αυτή την σεζόν, οι Λαδένογλου και Γεωργόπουλος.

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

 

st1

 

 

 

STMESS

 

 

 

BIKOSMAKOK