ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΛΟ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

KYVEARXDD

 

 

Ο Γιώργος Κυβέλος (κεντρική φώτο / την περασμένη σεζόν 2021-2022 με το περιβραχιόνιο του αρχηγού), δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή Νίκου Κουνάδη για το εντός έδρας ματς της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με την Θύελλα Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, παιχνίδι που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 (μεσημέρι στις 3), στα Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε υποστεί θλάση (μικρού βαθμού) στον νικηφόρο (0-5) αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Άμιλλα στο Περιστέρι και είχε αντικατασταθεί από το νεαρό Γιάννη Μαθιούδη. Αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Κυβέλος, ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, η κατάσταση του είναι βελτιωμένη, και γίνεται προσπάθεια να επανεμφανιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Άγιαξ Ταύρου.

Πλην του Κυβέλου, ο Νίκος Κουνάδης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του και θα παρατάξει το δυνατότερο σχήμα, προκειμένου η ΑΠΕ, απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, όπως η Θύελλα, να πάρει τη νίκη, να διατηρηθεί στην 2η θέση και να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Διαιτητής της σημερινής συνάντησης θα είναι ο Γιώργος Αλάμπεης, ρέφερι επιπέδου SUPER LEAGUE 2, ο οποίος έχει σφυρίξει ακόμη μία (1) φορά φέτος την ΑΠΕ και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 0-0, στις 30 Οκτωβρίου 2022. Επίσης, ο εν λόγω ρέφερι, έχει διευθύνει και ματς της αντιπάλου της ΑΠΕ, και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0, στις 17 Δεκεμβρίου 2022.

Για τον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ την φετινή σεζόν 2022-2023, ο Γιώργος Αλάμπεης έχει διευθύνει ακόμη, τα ματς ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓ. ΘΩΜΑΣ 2-2 (6η αγωνιστική / 19 Νοεμβρίου 2022) και ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1-3 (7η αγωνιστική / 26 Νοεμβρίου 2022).

Βοηθοί του θα είναι οι Νικολάου (Super League 2) και Ματσούκας.

 

* Στον αγώνα του α΄ γύρου (7η αγωνιστική / 27 Νοεμβρίου 2022) η Αγία Ελεούσα με τρία (3) γκολ του Δημήτρη Κοπανά είχε κερδίσει εκτός έδρας με 0-3 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

 

 

YESSNEW