…Repetition όπως στον α΄ γύρο

για Άγιαξ Ταύρου και Αγία Ελεούσα

arxaptau

 

 

Έκφραση που συνηθίζεται στην… ρουλέτα, το Repetition (η επανάληψη), στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, μεταξύ Άγιαξ Ταύρου και Αγίας Ελεούσας, που έληξε με σκορ 1-1, σε συνάντηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου 2023. Στον α΄ γύρο, επίσης είχαμε, Αγία Ελεούσα – Άγιαξ Ταύρου 1-1.

Αποτέλεσμα, το οποίο, σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, τρεις (3) πλέον αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, “ψαλίδισε” αισθητά έως ολοκληρωτικά τις όποιες ελπίδες της ΑΠΕ για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς η ομάδα της πόλης μας έχει να κάνει και το ρεπό της. Βέβαια να επισημάνουμε ότι η φετινή πορεία της ΑΠΕ είναι επιτυχημένη, αλλά πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Στο 26΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χασιώτη. Η ΑΠΕ στην συνέχεια πίεσε. Στο 41΄ οι του Άγιαξ έκαναν αντεπίθεση και κέρδισαν φάουλ. Ο Μαρούσης με απευθείας εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι, πετυχαίνοντας το έως τώρα 1-0, που είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με εύστοχο πέναλτι του Αλέξανδρου Μπάκα στο 75΄ διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Μητροφάνη και Τσολακίδη.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Γεωργίου, Χασιώτης, Καβαλάρης, Μαρούσης, Σέχου Γ., Παπαευθυμίου, Καλαμάτας, Τρακόσης (75΄ Δρόσης), Σέχου Σ. (84΄ Ζυγοκώστας), Μαυροβουνιώτης, Στατήρης (84΄ Στρέφι)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μαζμανίδης, Κρητικός, Μπάκας Αλ. (76΄ Κυβέλος), Μπίκος, Κατσικογιάννης, Γεωργόπουλος (76΄ Γιαννόπουλος), Λαδένογλου (55΄ Πατσατζόγλου, Καραδήμας, Γκουτίδης, Κέσκος (55΄ Κοπανάς)

 

 

VOSSMAKET