ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΖΛΑΜΑΤΖΗ

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ARXBAZ

 

 

Το σπουδαίο το έργο που έχει να επιδείξει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όσο αφορά τις ακαδημίες της και ειδικά την τελευταία διετία, επί Τεχνικής Διεύθυνσης του, εργατικότατου και με σύγχρονη αντίληψη στην δόμηση υποδομών, κ. Αντώνη Βαζλαματζή.

Έτσι, ως φυσιολογική εξέλιξη, πριν λίγα 24ωρα, επήλθε στις τάξεις του σωματείου, η συμφωνία και επέκταση της ομάδας με τον εν λόγω προπονητή για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2023-2024, όπου ο κ. Βαζλαματζής θα συνεχίσει για τρίτη (3η) σερί σεζόν ως Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του «κυανόλευκου» ιστορικού συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας.

Οι Ακαδημίες επί Αντώνη Βαζλαματζή, έκαναν απτά βήματα προόδου, σε όλους τους τομείς και οι προοπτικές είναι σαφώς πιο αισιόδοξες, «φτάνει να γίνονται καλά, σταθερά και δομημένα βήματα», όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ήδη παίκτες προερχόμενοι από τις υποδομές του σωματείου, μετέχουν στο ανδρικό τμήμα που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣΑ, με ορίζοντα στο άμεσο χρονικό διάστημα να προωθηθούν και άλλοι, ενώ συνολικά και έπειτα από μεγάλη – οργανωμένη προσπάθεια, οι ακαδημίες της ΑΠΕ, αριθμούν περί τα 100 με 110 παιδιά.

Επίσης, 5 εκ των τμημάτων του συλλόγου λαμβάνουν μέρος στα επίσημα αγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, ενώ μέσα σε αυτό το πλαίσιο μάθησης και εξάσκησης, ο Αντώνης Βαζλαματζής και οι συνεργάτες του προπονητές, κάνουν λόγο για την ξεχωριστή «φουρνιά» των ηλικιακών τμημάτων Κ10 έως Κ13 της ΑΠΕ, που ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, και αναμένεται, όπως υπολογίζεται, τα επόμενα έτη να αποτελέσουν σε μεγάλο βαθμό, «βασική ποδοσφαιρική ύλη» για την ανδρική ομάδα, γεγονός που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια στην Αγία Ελεούσα.

Ακόμη, σύμφωνα με αυτό το υλοποιημένο πλάνο του Αντώνη Βαζλαματζή, το οποίο και θα συνεχιστεί με προσήλωση, οι ακαδημίες της ΑΠΕ, λειτούργησαν με πιστοποιημένους και πτυχιούχους προπονητές, που πάνω από όλα εφάρμοσαν σύγχρονες ποδοσφαιρικές παιδαγωγικές μεθόδους, καθώς, όπως επισημαίνει ο ίδιος «ο απώτερος στόχος είναι να διασκεδάζουν τα παιδιά».

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι, υπό την μέριμνα του Αντώνη Βαζλαματζή, κατά την φετινή περίοδο (2022-2023), οι ακαδημίες της ΑΠΕ, έπειτα από πολλά χρόνια, ταξίδεψαν «εκτός των – κοντινών - τειχών» και μάλιστα αρκετά μακριά, καθώς τον Απρίλιο που πέρασε έλαβαν μέρος σε Διεθνές Τουρνουά στην Θεσσαλονίκη. Για την ιστορία, τόσο μακριά (Βόρεια), τμήμα της ΑΠΕ, είχε να «εκστρατεύσει» από την περίοδο 1997-1998, όταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα της πόλης μας είχε παίξει με τον Εδεσσαϊκό. Ένα ακόμη ουσιαστικό στοιχείο, το παραπάνω, για την απαραίτητη εξωστρέφεια του συλλόγου, που καλλιεργεί μέσω των ακαδημιών ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Αντώνης Βαζλαματζής.

 

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Οι ακαδημίες της ΑΠΕ συνεχίζουν τις προπονήσεις τους μέχρι τις 23 Ιουνίου 2023, ενώ θα λάβουν μέρος σε καλοκαιρινό τουρνουά στο Αίγιο Αχαϊας, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου.

 

 

MESGERDIE

 

 

 

 

 

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΖΛΑΜΑΤΖΗΣ

 

 

ADMESS

Ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο οποίος έχει την ανάλογη εμπειρία στην οργάνωση και διοίκηση ακαδημιών, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, από το 2019.

Γεννήθηκε στην Αθήνα (Νέα Φιλαδέλφεια) το 1984, έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, ενώ είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Έχει παίξει ποδόσφαιρο, στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, στις ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ΑΕ Κρήνης, Μέντεκα Καλαμαριάς, ενώ με την επιστροφή του στην Αττική το 2015, φόρεσε την φανέλα της Λυκόβρυσης και του Άγιαξ Ταύρου.

Ακολούθησε η ενασχόληση του με την προπονητική, όπου ανέλαβε, αρχικά, τμήματα ακαδημιών του Άγιαξ Ταύρου, ενώ εργάστηκε και ως προπονητής τμημάτων υποδομών στον “ΠΑΟ Καματερό”. Και στις δύο ομάδες, που αναφέραμε, διετέλεσε, επίσης, συνεργάτης – βοηθός προπονητή (σε επίπεδο ανδρικών τμημάτων), των κ.κ. Σήφη Βενάκη, Νίκου Κουνάδη.

Ως πρώτος προπονητής ανδρικών τμημάτων, έχει καθίσει στους πάγκους, της ΑΕ Ιλίου, της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων και του Χαλκηδονικού.

 

 

MESGERDIE