Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Αξεπέραστος, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και πρωτίστως ως χαρακτήρας, ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης (κεντρική φώτο), θα αποτελεί πάντα μία από τις εμβληματικές μορφές, που πέρασαν από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, παραμένοντας ένα από τα αγαπημένα παιδιά της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, έχοντας συνδέσει μάλιστα το όνομα του, με σημαντικές και κορυφαίες επιτυχίες του συλλόγου σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, κατακτώντας επίσης και σε χρονικές περιόδους τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Το ταλέντο του αναγνωρισμένο σε όλη την επικράτεια, φτάνοντας μάλιστα, το καλοκαίρι του 1996 η περίφημη “ΠΑΕ SKODA Ξάνθη” της Α΄ Εθνικής να τον αποκτήσει από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μαζί με τον Χρήστο Πατσατζόγλου.

Πάντα αποτελεί είδηση η παρουσία του Αιγαλιώτη, Θοδωρή Κολοκοτρώνη, στο γήπεδο «Ριμινίτικα» της Αγίας Βαρβάρας, για να παρακολουθήσει αγώνες της Αγίας Ελεούσας, όπου λόγω, όμως, επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δεν είναι αρκετά συχνή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2023, ο παλαίμαχος της ΑΠΕ, βρέθηκε στα “Ριμινίτικα” για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγίας Ελεούσας με τον ιστορικό Απόλλων Σμύρνης (ομάδα Γ΄ Εθνικής) για το κύπελλο ΕΠΣΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση (νίκη με 2-0).

Στον διαδικτυακό λογαριασμό των Παλαιμάχων της ΑΠΕ στο FB, μάλιστα, ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης, σχολίασε τα εξής:

«…το μεσημέρι πήγα να δω την ομάδα μας μετά από πολύ καιρό. Έχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο παιχνιδιού και την θέληση που έχουν αυτά τα παιδιά να διακριθούν!! Συγχαρητήρια στον προπονητή στην διοίκηση και σε όλους όσους βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια!! Αυτή η ομάδα και αυτό το γήπεδο έχει άλλη αύρα!!!».