“ΨΑΧΝΕΙ” ΕΥΚΟΛΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΙΚΗ

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Ακόμη μία συμπαθητική - μεστή εμφάνιση από τη νεανική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία το απόγευμα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2023, στο γήπεδο “Ριμινίτικα” Αγίας Βαρβάρας, παραχώρησε εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Άγιαξ Ταύρου, για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

…Επαγγελματική και μεστή εμφάνιση από τους παίκτες του Νίκου Κουνάδη, που κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, χαμηλά και στρωτά (δείχνοντας ότι δουλεύουν μεθοδικά και… ευλαβικά) και περισσότερο – χθες - από τα άκρα, είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν “επικίνδυνοι” επιθετικά απέναντι σε έναν αντίπαλο, που είχε στηθεί, για την ισοπαλία. Η κατά μέτωπο προσπάθεια του άξονα της ΑΠΕ να «εμβολίσει» τον Άγιαξ Ταύρου, έβρισκε… τοίχο, στην πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων.

…Κέρδος για την ΑΠΕ, ότι συνέχισε το αήττητο για 6η αγωνιστική, όπως και το… μηδέν παθητικό στην άμυνα για 4η (!!!) σερί αγωνιστική. Δε, στα τελευταία τρία (3) ματς, η ομάδα της πόλης μας έχει φέρει το ίδιο αποτέλεσμα, το… ξερό 0-0!

Ζητούμενο για την συνέχεια και την σχετική αγωνιστική ισορροπία, παραγωγικά, από το κέντρο και μπροστά, να βρεθεί ο τρόπος για το πιο εύκολο γκολ!

Είναι μια νεανική ομάδα, αυτή που παρουσιάζει ο Νίκος Κουνάδης, παίζει όμορφα, σχηματίζει τον χαρακτήρα της και με υπομονή όλα θα έρθουν.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπίκος, Μαθιούδης, Βάσσος (71’ Πατσατζόγλου), Μπάκας, Χατζηροδίτης (63’ Κοπανάς), Κατσικογιάννης, Καραδήμας, Γκουτίδης, Γκίζι (46’ Μίχας)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Γεωργίου, Καλαμάτας, Τρακόσης, Μαλάκης, Αθανασίου, Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης, Αντωνόπουλος, Βλασερός, Δρίκος (83΄ Κούντου), Κολιός (60΄ Παπαδάκης)