ΤΙΜΗΣΕ “Ideal Standard” & “Athenne”

η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Λαμπερή, φανταχτερή, όπως αρμόζει στην εμβληματική 87χρονη ιστορική διαδρομή της, αλλά και πλέον επιτυχημένη η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2023, στην «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ».

Φίλες και φίλοι της ιστορικής ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, «κατέκλυσαν» κυριολεκτικά την εξαιρετική αίθουσα εκδηλώσεων της «ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ», και διασκέδασαν όλοι μαζί, αποδεικνύοντας, και με αυτόν τον τρόπο, για μία ακόμη φορά, ότι το μεγαλείο της ΑΠΕ, παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο, αποτελώντας την μεγαλύτερη, αδιαφιλονίκητα, κοινωνικοαθλητική οικογένεια της πόλης μας, που ενώνει και συνδέει, παρελθόν, παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον!

Ήταν μία εκδήλωση, στο ξεκίνημα του πιο εορταστικού μήνα του έτους, όπου η διασκέδαση είχε τον πρώτο λόγο, ενώ πριν το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και το ξεφάντωμα των φίλων της ομάδας που επακολούθησε, το ΔΣ της ομάδας, με Επικεφαλής τον, υποδειγματικό οικοδεσπότη, Πρόεδρο της, κ. Γιώργο Μπίκο, τίμησε, δημοσίως, δύο ξεχωριστούς… συμμάχους της για την σπουδαία προσφορά τους στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Γιώργος Μπίκος, επέδωσε τιμητικές πλακέτες, στον Πρόεδρο – Διευθύνων Σύμβουλο & Δ/ντή Νοτιοανατολικής Ευρώπης της κορυφαίας εταιρείας “Ideal Standard”, κ. Αθανάσιο Τσουμαλάκο, και στον ιδιοκτήτη της γνωστής επιχείρησης της πόλης μας, “Athenne”, κ. Παναγιώτη Ξυπόλιτο.

 

 

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση της ΑΠΕ και προς ενίσχυση της ομάδας από τους πολυπληθείς φίλους της, διενεργήθηκε λαχειοφόρος αφορά, με δωροθέτες, τα γνωστά καταστήματα – χρυσοχοεία της πόλης μας, “Athenne - Ξυπόλιτος”, “Periklis Kottis” και «Αναστασιάδης».

* Θα ακολουθήσουν και περαιτέρω ενημερωτικά φωτορεπορτάζ από την μεγάλη εκδήλωση της ΑΠΕ.