Η… ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Από τα κορυφαία κοσμικά γεγονότα της πόλης μας αποτελεί, πάντα, η ετήσια εκδήλωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Το κοινωνικοαθλητικό, ποδοσφαιρικό καμάρι της Αγίας Βαρβάρας, με την τεράστια χρονική και επιτυχημένη διαδρομή από την ίδρυση της το 1936 και εσαεί, συσπειρώνει και επί το πλείστον έχει κοντά της την μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων και πολιτών τούτου εδώ του τόπου.

Έτσι και στην τελευταία επιτυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση της στην «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας κ. Βασίλης Βόσσος, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Χρήστος Βασιλείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Μιχάλης Γιάγκας, Νίκος Πιερακέας, Σταυρούλα Μπαντούνα, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας), πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας, αλλά και πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ΝοτιοΔυτικής Αττικής & Πειραιά, κ. Θεόδωρος Βόσσος, η Πρόεδρος του Αστέρας Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας, κ. Σπύρος Μίχος, κ. Λεωνίδας Νικόπουλος, κ. Άννα Γούναρη, κ. Κώστας Σαρόπουλος, κ. Μαρία Παπαδάκου, ο βετεράνος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας και πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, ο ισχυρός παράγοντας του “ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ” κ. Παναγιώτης Φωτιάδης, ο εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας, Αρχιπλοίαρχος (ΠΝ) ε.α., κ. Νίκος Γεωργόπουλος, ο πρώην παράγοντας της Ελλάς Ποντίων, κ. Γιώργος Σαββίδης, ο βετεράνος του Εθνικού Πειραιά, κ. Γιάννης (Τζοβάνι) Κατσικογιάννης, κ.α.