ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 

 

Με στόχο να πετύχει την 2η συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής, όπου η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται στο γήπεδο των Βριλησσίων (είναι τιμωρημένη η έδρα της ομάδας μας) τον ισχυρό Φωστήρα Ηλιούπολης, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 4.30 μ.μ. το μεσημέρι. Στις τάξεις του σωματείου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία έπειτα από την εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί του Ηρακλείου με 1-0, χάρη σε γκολ του Αλέξανδρου Ρούσσου. Η ΑΠΕ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με το Ηράκλειο, έδειξε αξιόμαχη στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα και κορυφαίος της συνάντησης ήταν ο σκόρερ της ομάδας Αλέξανδρος Ρούσσος, ο οποίος έκανε πολύ μεγάλη δουλειά στον επιθετικό τομέα, δίνοντας ώθηση και στους συμπαίκτες του.

Όσο αφορά τον αγώνα με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κακαβάς (παικταράς, αλλά πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του), που αποβλήθηκε στον αγώνα με το Ηράκλειο, ενώ αντίθετα, ο Μιχελής εξέτισε την ποινή του από την περασμένη σεζόν και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του Θανάση Ψύλλια. 

 

 

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Όπως παρατάχθηκε στον φετινό φιλικό αγώνα στο Αιγάλεω με την τοπική ομώνυμη ομάδα): Από αριστερά πάνω: Καλογερής, Πλακάς, Μιχελής Κ., Χρυσούλης, Ζούκας, Τσολάκογλου, Ψύλλιας (προπονητής). Από αριστερά κάτω: Μιχελής Β., Ρούσσος, Κοντός, Σγάντζος, Σαρλάς.

 

 

Ο επιθετικός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της πρεμιέρας, Αλέξανδρος Ρούσσος.