ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕ

 

Ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης κ. Γρηγόρης Καίσαρης, προαλείφεται σύμφωνα με πληροφορίες μας, για νέος πρόεδρος της ιστορικής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στις επικείμενες σχετικές αρχαιρεσίες της ομάδας, που αναμένεται να λάβουν χώρα κατά την θερινή περίοδο (Ιούνιο;) και πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Ο Γρηγόρης Καίσαρης, δραστήριος και ικανός στον επαγγελματικό τομέα, όπου και συνεχίζει με επιτυχία την μακρόχρονη παράδοση της οικογένειας του με το ιστορικό και επιβλητικό κατάστημα «ΟΥΖΕΡΙ Ο ΝΙΚΟΣ», είναι φίλος και ένθερμος υποστηρικτής της ΑΠΕ εδώ και πολλά χρόνια, ενώ τα τελευταία έτη μετέχει ενεργά και ουσιαστικά στα διοικητικά δρώμενα ως μέλος της διοίκησης. Εδώ και δύο χρόνια η ανάμειξη του και η προσφορά του είναι ακόμη πιο δυναμική, στοιχείο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και σίγουρα θεωρείται μέλος της νέας «σειράς» παραγόντων που ασχολείται ουσιαστικά και σοβαρά με τον σύλλογο. Βέβαια όσοι τον γνωρίζουν καλύτερα, πάντα τονίζουν ότι είναι άνθρωπος των πράξεων και όχι των λέξεων.

 

Το τελευταίο λοιπόν διάστημα, ενώ η αγωνιστική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και το καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές στην ΑΠΕ, όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Γρηγόρης Καίσαρης θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της ΑΠΕ σε ένα νέο διοικητικό σχήμα, όπου θα υπάρχει εκ νέου σύνθεση δυνάμεων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι προεργασίες έχουν πάρει μπρος και το… δημιουργικό παρασκήνιο σχετικά με την αλλαγή σελίδας στην προεδρία της ΑΠΕ, συζητείται εντόνως μεταξύ αυτών που ασχολούνται με τον σύλλογο, ενώ σχετικά με το πρόσωπο του εν λόγω επιχειρηματία υπάρχει τεράστια σύμπνοια και διάθεση ομοφωνίας!
Σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον κ. Καίσαρη για το θέμα, ο ίδιος κράτησε ουδέτερη στάση, καθώς δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε, ενώ αρκέστηκε εύστοχα, λακωνικά και πρωτίστως ευγενικά να μας αναφέρει τα εξής: «Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 4 αγωνιστικές, όλοι θέλουμε η σεζόν να τελειώσει καλά για τον σύλλογο και από εκεί και έπειτα βλέπουμε»!