ΡΟΥΣΣΟΣ: Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


Σε βαρυσήμαντη δήλωση σχετικά με το θέμα προπονητή στην Αγία Ελεούσα και όλα τα σχετικά σενάρια προπονητολογίας, προέβη ένα εκ των κορυφαίων μελών της Α.Π.Ε. Αγίας Ελεούσα – με μακρά και πολυετή ιστορία στην ομάδα – ο κ. Γιάννης Ρούσσος, ο οποίος σε επικοινωνία με μας, εξέφρασε την άποψη του. Ο κ. Ρούσσος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε διάφορα site και εφημερίδες και αφορούν τον προπονητή της ομάδας μας, σχολιάζοντας:
«Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Α.Π.Ε. Αγία Ελεούσα έχει προπονητή τον κ. Λευτέρη Αλεξάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη θητεία του επιτυχώς και η γνώμη του έχει καθοριστικό ρόλο στη νέα περίοδο που θα ξεκινήσει για την ομάδα μας. Οποιαδήποτε άλλη είδηση έχει δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά μέσα, σε τύπο και σε αθλητικές εφημερίδες ή, οποιαδήποτε άτυπη συζήτηση, πραγματοποιείται χωρίς την έγκυρη ανακοίνωσή της από την ομάδα, αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας».
Πολύ σημαντική και ενδεικτική θα επισημάνουμε εμείς η δήλωση του κ. Ρούσσου, ένα μόλις 24ωρο πριν από το πρώτο Δ.Σ.. Το ηθικό και δίκαιο είναι ότι ο Αλεξάκης πρέπει να συνεχίσει το έργο του και άρα είναι και η πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρει η νέα διοίκηση Γιανναράκη… και τα σενάρια να παραμείνουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.