Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΓΓΕΛΗ

 

 

 

Την περασμένη Παρασκευή στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την παρουσίαση της νέας φανέλας και του ρόστερ της ομάδας, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει σε μία άκρως συγκινητική στιγμή, καθώς η διοίκηση της ομάδας τίμησε τον επί σειρά ετών παράγοντα και πρώην πρόεδρο του σωματείου κ. Δημήτρη Βαγγέλη. Πολύ σημαντική ενέργεια, καθώς και η νέα διοίκηση Γιανναράκη αναγνωρίζει το ένδοξο παρελθόν της ομάδας, αλλά επιπροσθέτως το σπουδαίο έργο και η προσφορά του Δημήτρη Βαγγέλη γίνεται γνωστό και στις νέες γενιές, δείχνοντας ότι ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, έχει παρελθόν, δυναμικό παρόν και ελπιδοφόρο μέλλον. Άνθρωποι όπως ο Δημήτρης Βαγγέλης κράτησαν ζωντανή την Αγία Ελεούσα σε πολύ δύσκολα χρόνια και την παρέδωσαν κραταιά σε νέες γενιές παραγόντων.
Την τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Βαγγέλη – μέσα σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα - παρέδωσε ο νυν Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος υπήρξε παίκτης της ομάδας κατά την δεκαετία του 80, όταν ο Δημήτρης Βαγγέλης διετέλεσε και Πρόεδρος.
«Είναι μεγάλη η τιμή που γίνεται στο πρόσωπο μου από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι για τη νέα αγωνιστική περίοδο καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες. Η Αγία Ελεούσα είναι μια μεγάλη οικογένεια και θέλω μέσα στους κόλπους της να επικρατεί πάντα κατανόηση, αγάπη και ομόνοια, ενώ προσωπικά σε ένα νέο άνθρωπο και δραστήριο παράγοντα, όπως ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γιανναράκης, του εύχομαι καλή δύναμη, πολλές επιτυχίες, να πάει την ομάδα ψηλά και ένα μεγάλο μπράβο από όλους εμάς τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, καθώς σε τέτοιους δύσκολους καιρούς αυτός και οι συνεργάτες του ανέλαβαν να κρατήσουν ψηλά την σημαία και την ιστορία της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Βαγγέλης.
Ο Δημήτρης Βαγγέλης, είναι μόνιμος κάτοικος Αγίας Βαρβάρας από το 1950, ενώ υπήρξε μέλος της διοίκησης, Γενικός Αρχηγός και Πρόεδρος της ομάδας από το 1974 έως το 1994. Συνεχίζει βέβαια να είναι πάντα ενεργός φίλος της ομάδας μας και να την παρακολουθεί στενά.


 Στην φωτογραφία, δεξιά ο κ. Δημήτρης Βαγγέλης, ενώ αριστερά ο γιος του Σταύρος Βαγγέλης, ο οποίος υπήρξε και αυτός μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει σθεναρά την ομάδα.