ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥ ΚΑΚΑΒΑ

 

 

 

Με το ηθικό ανεβασμένο έπειτα από την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα επί του Ολ. Λιοσίων, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αγωνίζεται αύριο το μεσημέρι (4.30 μ.μ.) στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με την ομώνυμη φιλόδοξη ομάδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.
«Νομίζω ότι η νίκη στην πρεμιέρα που συνοδεύτηκε από εξίσου καλή εμφάνιση μας δίνει δύναμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το εκτός έδρας παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους και νομίζω ότι θα δώσουμε και εκεί τον καλύτερο εαυτό μας. Εγώ και οι συμπαίκτες μου καλούμε όλους τους φίλους της ΑΠΕ να σταθούν στο πλευρό μας και να βρεθούν στην έδρα των Αγίων Αναργύρων», τόνισε μεταξύ άλλων ο ικανότατος μεσοεπιθετικός της ομάδας Τάσος Κακαβάς (κεντρική φώτο).

 

 

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ


Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μοναδικός αμφίβολος είναι ο επιθετικός Βασίλης Λαναράς, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα η συμμετοχή του ή, όχι στην συνάντηση. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Αλβέρτου Παπαδάκη.