ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2015-2016

 

ARX

 

 

Άθλος και μόνο άθλος μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πορεία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, βάσει συγκυριών βέβαια και τηρουμένων των αναλογιών. Η ομάδα της πόλης μας έλαβε μέρος στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, ομολογουμένως τον πιο δύσκολο όμιλο, συγκριτικά βέβαια με τον 2ο όμιλο. Ο 1ος όμιλος ήταν μία σύνθεση ομάδων που στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε πολλά φαβορί (με κυριότερο βέβαια το πανίσχυρο και ιστορικό Αιγάλεω, το οποίο τελείωσε αήττητο το πρωτάθλημα), αλλά και ομάδες με την δική τους ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αθήνας, γκρουπ στο οποίο ανήκει και η δική μας ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Δεν είναι αμελητέες ποσότητες ομάδες όπως ο Χαραυγιακός, η Δόξα Βύρωνα, το Ρουφ, ο Πανερυθραϊκός, η Αγία Παρασκευή, οι Άγιοι Ανάργυροι, ο φιλόδοξος Θρίαμβος Αθηνών, τα ισχυρά Σούρμενα, η πάντα υπολογίσιμη Αργυρούπολη, ο γειτονικός Θρίαμβος Χαϊδαρίου, κτλ. Επίσης ήταν μία καινούργια χρονιά για την ΑΠΕ και σε επίπεδα πέρα του αγωνιστικού, καθώς είχαμε την ανάληψη της διοίκησης από τον συμπολίτη μας και πρώην πρόεδρο του ΑΟ Αιγάλεω κ. Γιώργο Γιανναράκη, όπου από μόνο του ως γεγονός σίγουρα άλλαξε πολλά δεδομένα. Η ομάδα της πόλης μας ξεκίνησε την κατηγορία, έπειτα από μία περασμένη σεζόν (2014-2015), όπου είχε αλλάξει 4 προπονητές (Ψύλλιας, Παπαδάκης, Ασπρογέρακας, Αλεξάκης) και τον Ιούλιο του 2015 στον πάγκο επανήλθε ο έμπειρος Αλβέρτος Παπαδάκης. Αυτά πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Τελικά η φετινή χρονιά, που ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες περίπου βρήκε την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα να τελειώνει το πρωτάθλημα (και να παραμένει στην κατηγορία) στην 11η θέση με 43 βαθμούς, έχοντας σε 30 αγώνες, 11 νίκες, 10 ισοπαλίες, 9 ήττες και σύνολο τερμάτων 39-30.

 

GIANNARAKIS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ


Ο δε άθλος που επικαλούμαστε στην αρχή του άρθρου έγκειται στο γεγονός ότι η ομάδα της πόλης μας, η οποία δεν παίζει στην φυσική της έδρα εδώ και πολλά χρόνια, φέτος έκανε ένα ακόμη ρεκόρ, καθώς έπειτα από το «ξεσπίτωμα» από το γειτονικό γήπεδο Οριζομύλων στο Αιγάλεω, χρειάστηκε ως γηπεδούχος να αλλάξει συνολικά πέντε έδρες όλη την φετινή σεζόν, καθώς «φιλοξενήθηκε» – ως γηπεδούχος επαναλαμβάνουμε – στα γήπεδα, Χαϊδαρίου, Αγίων Αναργύρων, Νέας Ιωνίας, Καματερού και Ταύρου. Με τέτοιους αντιπάλους και μην παίζοντας ποτέ στην φυσική σου έδρα, αλλά κάνοντας τον γύρο της Αθήνας, σίγουρα αποτελεί άθλο τελικά η φετινή πορεία του συλλόγου.
Πάμε τώρα, σιγά – σιγά, στο αγωνιστικό / στατιστικό κομμάτι της φετινής πορείας της ΑΠΕ στο πρωτάθλημα 2015-2016.
Ξεκινάμε από τους προπονητές, τον Αλβέρτο Παπαδάκη, ο οποίος έμεινε μέχρι την 9η αγωνιστική και ακολούθως τον Κώστα Μιχάλη, που πριν λίγες μέρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο. Επί Παπαδάκη η ΑΠΕ στις πρώτες εννέα (9) αγωνιστικές είχε 4 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες, συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς, ενώ επί Κώστα Μιχάλη και για τις υπόλοιπες 21 αγωνιστικές η ομάδα της πόλης μας έκανε 7 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες μαζεύοντας άλλους 30 βαθμούς.
Στον α΄ γύρο η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είχε συνολικά 4 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες και σύνολο τερμάτων 13-16, μαζεύοντας 17 βαθμούς. Ειδικότερα, εντός έδρας οι «κυανόλευκοι» είχαν 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες με τέρματα 7-7 και σύνολο δέκα (10) βαθμών, ενώ εκτός έδρας είχαν 2 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 4 ήττες, τέρματα 6-9 και συγκομιδή 7 βαθμών.
Στον β΄ γύρο, όταν είχαν… σφίξει τα γάλατα (που λένε και στο χωριό μου) και η ομάδα είχε εμπεδώσει τον τρόπο παιχνιδιού που ήθελε ο προπονητής Κώστας Μιχάλης, η ΑΠΕ έκανε 7 νίκες, 5 ισοπαλίες, μόλις 3 ήττες, είχε σύνολο τερμάτων 26-14 και συγκομιδή 26 βαθμών. Ειδικότερα, εντός έδρας είχαμε 5 νίκες, μία (1) ισοπαλία, μία (1) ήττα, τέρματα 17-5 και σύνολο 16 βαθμών. Εκτός έδρας η ΑΠΕ είχε 2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες, τέρματα 9-9 και σύνολο 10 βαθμών.
Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, η ΑΠΕ έκανε το καλύτερο αήττητο σερί της για 10 αγωνιστικές (χρονολογικά για 2,5 μήνες περίπου, από τις 12 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2016) και συγκεκριμένα (με Κώστα Μιχάλη στον πάγκο) από την 13η αγωνιστική έως την 22η όπου είχε 4 νίκες και 6 ισοπαλίες, μαζεύοντας 18 πολύτιμους βαθμούς, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή (στις πρώτες 12 αγωνιστικές) είχε μόλις 14 βαθμούς. Αρνητικό σερί για την ΑΠΕ είχαμε σε επίπεδο ηττών, από την 7η έως την 10η αγωνιστική όπου είχε 4 ήττες σε τέσσερις (4) αγώνες, ενώ χωρίς νίκη η ομάδα είχε παραμείνει από την 7η αγωνιστική έως την 15η, όπου είχε 5 ήττες και 4 ισοπαλίες. Δηλαδή η ΑΠΕ είχε νικήσει την 6η αγωνιστική (24 Οκτωβρίου) και επόμενο τρίποντο γιόρτασε στις 17 Ιανουαρίου (16η αγωνιστική) / και οι δύο αυτές νίκες ήταν εκτός έδρας. Για την ιστορία όσο αφορά τις εντός έδρας νίκες, η Αγία Ελεούσα είχε νικήσει κατά την 3η αγωνιστική και επέστρεψε στις εντός έδρας νικηφόρες επιτυχίες την 17η αγωνιστική στις 24 Ιανουαρίου (ημερολογιακά είχαν περάσει 112 μέρες, σχεδόν 3,5 μήνες).
Πάμε σε άλλους αριθμούς. Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών (15 εντός έδρας παιχνίδια και 15 εκτός) η ΑΠΕ είχε εντός έδρας συγκομιδή 26 βαθμών (7 νίκες – 5 ισοπαλίες -3 ήττες) και τέρματα 24-12, ενώ εκτός έδρας μάζεψε 17 βαθμούς (4 νίκες – 5 ισοπαλίες – 6 ήττες) και τέρματα 15-18. Μέσα πήγε καλά και έξω έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι…
Εντός έδρας (24-12 τα τέρματα) ο μέσος όρος της επίθεσης ήταν 1.6 (γκολ ανά αγώνα) και της άμυνας 1.2. Το αντίστοιχο νούμερο (15-18 τέρματα) εκτός έδρας ήταν 1 γκολ για την επίθεση και 1.2 για την άμυνα. Σε απλά μαθηματικά, αυτή η διαφορά δίνει και ουσία, το πώς τα πήγε η ομάδα μέσα στο γήπεδο και τι επιδίωκε. Το συνολικό στατιστικό μάλιστα για τις 30 αγωνιστικές (39-30 τα τέρματα) είναι 1.3 γκολ της επίθεσης έναντι 1 γκολ παθητικό ανά αγώνα. Ομάδα ουσίας τελικά η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Και για καλύτερη εικόνα σχετικά με τα στατιστικά, η ομάδα της πόλης μας είχε την 5η (πέμπτη) καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και την 7η (έβδομη) παραγωγικότερη επίθεση, σε ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων. Ακόμη πιο ειδικά να προσθέσουμε, ότι η ΑΠΕ σε 12 αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία της (δέχθηκε τα 30 γκολ σε 18 αγώνες), ενώ αντίθετα η επιθετική γραμμή της ομάδας ήταν παραγωγική σε 24 αγώνες (σχεδόν στο 80% των αγώνων) και δεν σκόραρε μόνο σε 6 παιχνίδια. Επειδή τα μαθηματικά στο ποδόσφαιρο, μερικές φορές λένε την αλήθεια, υπάρχει σχετική ισορροπία στο τι πέτυχε η ομάδα.
…Συνεχίζουμε και με άλλους αριθμούς! Από τα 30 γκολ που δέχθηκε η Αγία Ελεούσα, τα 16 τα δέχθηκε στο α΄ ημίχρονο και τα 14 στο β΄ ημίχρονο. Κακά διαστήματα της αμυντικά, ήταν από το 30΄ έως το 45΄ όπου δέχθηκε 6 γκολ, καθώς και το δεκάλεπτο από το 80΄ έως το 90΄ όπου δέχθηκε 7 γκολ. Αρνητικό στατιστικό είχε και στο δεκάλεπτο από το 10΄ έως το 20΄ (όταν έστρωνε το παιχνίδι, κατά τα ποδοσφαιρικά λεγόμενα) όπου δέχθηκε 5 γκολ. Τα καλύτερα διαστήματα της αμυντικά ήταν από το 45΄ έως το 50΄ όπου δέχθηκε ένα (1) γκολ και από το 60΄ έως το 70΄ όπου και πάλι δέχθηκε ένα (1) γκολ.
Επιθετικά είχαμε μια πιο ισορροπημένη παραγωγική διαδικασία. Συνολικά η ομάδα πέτυχε 17 γκολ στο α΄ ημίχρονο και 22 στο β΄ ημίχρονο. Σημαντική η διαφορά, η οποία λέει πολλά. Καλύτερο δεκάλεπτο, αυτό από το 80΄ έως το 90΄ όπου η ομάδα της πόλης μας πέτυχε 8 γκολ. Η΄ πολύ προπονημένη ήταν, ή, τους… πιάναμε κώτσους, ή, δεν τα παράταγε ποτέ, ή η όλη ποιότητα έβγαινε όταν η μπάλα… έκαιγε και εκεί χτυπούσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Αμέσως καλύτερο επόμενο επιθετικό δεκάλεπτο, ήταν από το 70΄ έως το 80΄ όπου η Αγία Ελεούσα σημείωσε 6 γκολ, ενώ το χειρότερο της δεκάλεπτο ήταν από το 60΄ έως το 70΄ όπου σημείωσε μόλις ένα (1) γκολ (βέβαια ήταν και το καλύτερο αμυντικά δεκάλεπτο όπως αναφέρουμε παραπάνω, που πάει να πει ότι η ομάδα ισορροπούσε σε δυνάμεις και τακτική για να ξεκινήσει το τελευταίο καλό της εικοσάλεπτο από το 70΄ έως το 90΄). Συνολικά και για τα δύο ημίχρονα ο απολογισμός τερμάτων για το πρώτο ημίχρονο είναι 17-16 υπέρ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το αντίστοιχο νούμερο είναι 22-14. Δηλαδή στο δεύτερο ημίχρονο η αμυντική γραμμή έσφιγγε και η επίθεση… κατασπάραζε. Σίγουρα ρόλο σε αυτό θα έπαιξε και η δουλειά στην μεσαία γραμμή, όπου μάλλον τα χαφ της ΑΠΕ ανέβαζαν ρυθμούς στην επανάληψη, ή, η γενικότερη τακτική της ομάδας απέδιδε καλύτερα στο β΄ ημίχρονο και ειδικά από το 65΄, 70΄ και μετά.
Πάμε τώρα στα νούμερα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η φετινή διαφορετική ΑΠΕ, όπως είπαμε παραπάνω άλλαξε δύο προπονητές (Παπαδάκης, Μιχάλης), ενώ χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 29 παίκτες. Οι 20 στον πρώτο γύρο και οι άλλοι εννέα (9) στον δεύτερο γύρο, μετά την 15η αγωνιστική. Ο αριθμός των 29 παικτών, για κάποιον που δεν γνωρίζει, δεν είναι μεγάλος για τα δεδομένα της Αθήνας και βάση των συνθηκών που επικρατούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια ο κορμός της ομάδας ήταν από 14 έως 19 παίκτες και υπήρχαν και τα συν – πλην, με παίκτες που έφυγαν ή, σταμάτησαν (π.χ. ο Ρούσσος μεταγραφή, ο Καλογερής σταμάτησε την 5η αγωνιστική, Μωϋσιάδης, Καζάλας, κτλ.), άλλοι που ήρθαν ως προσθήκες (π.χ. Τρίμπος, Κωστάλας, Καργιώτης, κτλ.), ενώ το βάπτισμα του πυρός πήραν και έξι νεαροί παίκτες ηλικίας από 17 (π.χ. Περούλης) έως 20 ετών.
Ο μέσος όρος ηλικίας των 29 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν φέτος ήταν 24,65 ετών. Λογικά για το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας ο μέσος όρος δεν είναι και από τους πιο μικρούς (μάλλον από τους πιο μεγάλους), αλλά με τα δεδομένα που επικρατούν στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (εννοούμε το γηπεδικό) μάλλον αυτό ίσως ήταν και κομβικό. Δηλαδή, μια ομάδα η οποία δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρα και μετέχει σε έναν δύσκολο όμιλο, μόνο με έμπειρο έμψυχο δυναμικό μπορεί να ανταποκριθεί ή, τουλάχιστον με ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων νέων παικτών μένει σε αυτή την κατηγορία.
Απόδειξη για τα λεγόμενα μας είναι και το ότι πρώτοι των πρώτων σε αυτή την φετινή επίπονη και δύσκολη πορεία για την ΑΠΕ, ήταν δύο έμπειροι, ο τερματοφύλακας Ζούκας και ο αμυντικός Βατίστας, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στα 30 παιχνίδια, ενώ δεν έχασαν ούτε λεπτό, συμπληρώνοντας 2.700΄ συμμετοχής ο καθένας. Μεγάλη η συμβολή τους στην φετινή πορεία της ΑΠΕ, καθώς και οι δύο παίζοντας στα μετόπισθεν οδήγησαν την ομάδα να έχει την καλύτερη 5η άμυνα στον όμιλο. Τους δύο παραπάνω «έπιασε» σε συμμετοχές (έχει και αυτός 30), αλλά όχι σε λεπτά (2.627΄) ο έμπειρος παρά την ηλικία του (23 ετών) Πολυκρέτης, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΠΕ, έχοντας πριν γεμάτες χρονιές με Πανναξιακό, Αιγάλεω, Σπάρτη. Πολύ καλό πλασάρισμα στις συμμετοχές (29) αλλά και στα λεπτά (2.518) είχε ο νεαρός (21 ετών) Πάρις Κλωνάρης, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από το Καματερό και κέρδισε με το σπαθί του την θέση του στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

 

 

KLONARIS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Αποκάλυψη ο Πάρις Κλωνάρης

 

 

Πάμε τώρα και στους σκόρερ. Από τους 29 παίκτες της ομάδας τα 39 γκολ σκόραραν οι εννέα (9) και μάλιστα μόνο ένας είχε διψήφιο αριθμό γκολ (ο Λαναράς με 14). Δεν το λες και απαραίτητα πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά όπως στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα έχεις και όλα δικά σου. Βέβαια ειδικά στην επίθεση είχαμε και πολλούς αστάθμητους παράγοντες φέτος. Δηλαδή, ο αρχισκόρερ της ομάδας κατά τα τελευταία χρόνια, Αλέξανδρος Ρούσσος, που σημείωσε 6 γκολ ως την 16η αγωνιστική εν συνεχεία μεταγράφηκε στο Αιγάλεω (σημείωσε άλλα 8 ως το τέλος της σεζόν με τον γειτονικό σύλλογο). Ο Καλογερής, που ήταν μία λύση στην επιθετική γραμμή, μας τελείωσε την 5η αγωνιστική έπειτα από το «καταραμένο» εντός έδρας ματς με τον Πανερυθραϊκό. Ο Λαναράς, που ήταν η μεταγραφή του καλοκαιριού και τελικά βγήκε πρώτος σκόρερ με 14 γκολ, έπαιξε δύο (2) λεπτά την 3η αγωνιστική, ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω, ξεκίνησε να παίρνει συμμετοχές την 9η αγωνιστική, ενώ βασικός – βασικός ήταν από την 11η αγωνιστική και μετά. Πέτυχε δηλαδή 14 γκολ σε 23 αγωνιστικές (βάση χρόνου συμμετοχής – 1.849΄- περίπου 20,5 συμμετοχές), που είναι καλό στατιστικό. Υπάρχουν βέβαια και τα συν, όχι μόνο τα αρνητικά, καθώς ο Πολυκρέτης (που η κανονική του θέση είναι στα χαφ και βγαίνει ως κρυφός επιθετικός), χωρίς να το περιμένουμε, αλλά και λόγω εμπειρίας, πέτυχε τελικά 8 γκολ (δεν τα λες και λίγα)! Σε επίπεδο συνεισφοράς γραμμών, τα 20 γκολ προήλθαν από καθαρόαιμους επιθετικούς (μόλις 2, οι Ρούσσος, Λαναράς), 16 προήλθαν από τα χαφ, ενώ τρία γκολ έβαλε ο Βατίστας που είναι αμυντικός. Από τα 39 γκολ που πέτυχε η ΑΠΕ τα τέσσερα ήταν με πέναλτι, ενώ από τα 30 γκολ που δέχθηκε με πέναλτι ήταν τα 3.

 

POLYKRETIS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ποιότητα και ουσία από τον Μανώλη Πολυκρέτη

 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

 

 

BATISTAS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εγγύηση στην άμυνα, όπως και πρώτος σε συμμετοχές και λεπτά συμμετοχής ο Αντώνης Βατίστας

 


1. ΒΑΤΙΣΤΑΣ (34 ετών) – 30 συμμετοχές
2. ΖΟΥΚΑΣ (35 ετών) – 30 συμμετοχές
3. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ (23 ετών) – 30 συμμετοχές
4. ΚΛΩΝΑΡΗΣ (21 ετών) – 29 συμμετοχές
5. ΜΙΧΕΛΗΣ (27) – 28
6. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ (27) – 25
7. ΚΑΚΑΒΑΣ (26) – 24
8. ΛΑΝΑΡΑΣ (33) – 23
9. ΚΑΖΑΛΑΣ (21) – 20
10. ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ (22) – 19
11. ΡΟΥΣΣΟΣ (27) – 16
12. ΤΡΙΜΠΟΣ (31) – 14
13. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ (19) – 14
14. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ (24) – 14
15. ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ (24) – 13
16. ΣΑΡΛΑΣ (23) – 13
17. ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ (18) – 13
18. ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ (20) – 12
19. ΜΠΟΥΣΗΣ (20) – 12
20. ΠΛΑΚΑΣ (27) – 10
21. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (18) – 6
22. ΚΩΣΤΑΛΑΣ (23) – 6
23. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ( 25) – 5
24. ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ (32) – 4
25. ΡΟΥΜΠΗΣ (25) - 3
26. ΜΠΑΜΠΙΚΗΣ (18) – 1
27. ΠΕΡΟΥΛΗΣ (17) – 1
28. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ (19) – 1
29. ΚΑΡΥΔΗΣ (36 ετών) – 1 συμμετοχή

 

 

 

 


ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

ZOUKAS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, αλλά πρώτος σε συμμετοχές και σε λεπτά συμμετοχής ο Νίκος Ζούκας

 

 


1. ΖΟΥΚΑΣ – 2.700
2. ΒΑΤΙΣΤΑΣ – 2.700
3. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ – 2.627
4. ΚΛΩΝΑΡΗΣ – 2.518
5. ΚΑΚΑΒΑΣ – 2.020
6. ΜΙΧΕΛΗΣ – 1.996
7. ΛΑΝΑΡΑΣ – 1.849
8. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ – 1.823
9. ΚΑΖΑΛΑΣ – 1.530
10. ΡΟΥΣΣΟΣ – 1.224
11. ΤΡΙΜΠΟΣ – 1.072
12. ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ – 954
13. ΣΑΡΛΑΣ – 894
14. ΠΛΑΚΑΣ – 836
15. ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ – 830
16. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ – 751
17. ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ – 690
18. ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ – 597
19. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ – 432
20. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ – 386
21. ΜΠΟΥΣΗΣ – 364
22. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – 244
23. ΚΩΣΤΑΛΑΣ – 234
24. ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ – 109
25. ΡΟΥΜΠΗΣ – 68
26. ΜΠΑΜΠΙΚΗΣ – 45
27. ΠΕΡΟΥΛΗΣ – 20
28. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ – 18
29. ΚΑΡΥΔΗΣ – 6.

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

 

LANARAS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΛΑΝΑΡΑΣ

 


1. ΛΑΝΑΡΑΣ – 14 ΓΚΟΛ
2. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ – 8
3. ΡΟΥΣΣΟΣ – 6
4. ΒΑΤΙΣΤΑΣ – 3
5. ΚΑΚΑΒΑΣ – 2
6. ΚΛΩΝΑΡΗΣ – 2
7. ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ – 2
8. ΜΠΟΥΣΗΣ – 1
9. ΚΩΣΤΑΛΑΣ – 1

 

 

ROUSSOS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

 

 

 

 

 

KAKABAS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ειδική μνεία στον αρχηγό Τάσο Κακαβά, ο οποίος φέτος, πέρα και πάνω από στατιστικά ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. 

 

 

ΥΓ.: ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕ… ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ!