ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

 

 

Όπως αναμενόταν ο Γιώργος Γιανναράκης συνεχίζει κανονικά στην θέση του Προέδρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου αναδείχθηκε νέο ΔΣ και υπήρχαν αλλαγές. Γράψαμε χθες για την παραίτηση του Ηλία Νικολαϊδη και την προσχώρηση του στην διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ σε σχέση με την σύνθεση της διοίκησης κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, στη νέα δεν μετέχουν οι Γρηγόρης Καίσαρης, Νίκος Κατσιβαρδάς, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Γρίβας, Μάρκος Ρούσσος, Μιχάλης Μουσούρης, Σπύρος Καρδαράς.
Αντίθετα στη νέα διοίκηση, έπειτα από καιρό βλέπουμε την ενεργοποίηση του πρώην Προέδρου Γρηγόρη Μαγαλιού, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Στέφανος Κτιστάκης, Παναγιώτης Μπούκλης, Σταύρος Βαγγέλης και Νίκος Μουρσελάς.
Πιο συγκεκριμένα η νέα σύνθεση του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έχει ως εξής, Πρόεδρος: Γιώργος Γιανναράκης, Αντιπρόεδρος: Στέφανος Κτιστάκης, Γεν. Γραμματέας: Λάκης Δάκουρας, Ειδ. Γραμματέας: Γρηγόρης Μαγαλιός, Γεν. Αρχηγός: Θανάσης Αθανασίου, Ταμίας: Παναγιώτης Μπούκλης, Διευθ. Σύμβουλος: Ηλίας Κυβέλος, Υπ. Δημ. Σχέσεων: Γιώργος Καλαντζής, Υπ. Ακαδημιών: Κυριάκος Παυλίδης, Μέλη: Σ. Βαγγέλης, Ι. Μπούκλης, Ν. Μουρσελάς.


 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΟΥΡΝΑ
Ο Σύμβουλος Έκδοσης, της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας» και των μηνιαίων εφημερίδων «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η Πόλη μας», «ΧΑΪΔΑΡΙ Η Πόλη μας», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Η Πόλη μας», Θεόδωρος Γουρνάς, τονίζει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τον Πρόεδρο, γείτονα και παλαιό συμμαθητή μου κ. Γιώργο Γιανναράκη, τον επιστήθιο φίλο μου κ. Γιώργο Καλαντζή, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την τιμητική τοποθέτηση μου στο πόστο του γραφείου τύπου (δημοσίευμα στην εφημερίδα ΦΩΣ της Πέμπτης 30/6/2016) της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αλλά… Για λόγους δεοντολογίας, καθώς παράλληλα διεκπεραιώνω ρεπορτάζ ομάδων στην ίδια κατηγορία με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπως και για σοβαρούς λόγους υγείας, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις αυτού του καθήκοντος. Εύχομαι στη νέα διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».


 Από την ιστοσελίδα STOPLEKTO.GR έγινε γνωστό ότι η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Πάρι Βάλβη.
 Κάτι παραπάνω από σίγουρη πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με τον νεαρό Πάρι Κλωνάρη.
 Παρελθόν αποτελεί από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο Βασίλης Λαναράς, η περσινή μεγάλη μεταγραφή της ομάδας.