ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΟΛΩΝΗ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Μετά από πολλά χρόνια ο Ηλίας Κολώνης πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και είχε συνάντηση με τους παράγοντες της ομάδας σχετικά με ενδεχόμενο συνεργασίας τους τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Ο Ηλίας Κολώνης, ο πολύπειρος αμυντικός χαφ, που έχει ξεκινήσει από τα σπλάχνα της ομάδας, έφυγε από τον σύλλογο πριν 18 χρόνια διαγράφοντας την δική του αξιόλογη καριέρα και ίσως ήρθε η ώρα μιας ιστορικής επιστροφής.
Ο 36χρονος Ηλίας Κολώνης ένα αμυντικό χαφ με εκατοντάδες αγωνιστικές παραστάσεις σε εθνικές κατηγορίες, αμέσως μετά την Αγία Ελεούσα αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων, Νέα Ιωνία, Τράχωνες, Ηλιούπολη, Ολ. Αγίου Στεφάνου, Αετό Κορυδαλλού, Ένωση Ρέντη.
Οι διοικούντες της ΑΠΕ και ο Ηλίας Κολώνης είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση, όπου έγινε μία πρώτη επαφή και εντός ολίγων ημερών θα ακολουθήσει και δεύτερη, όπου και μάλλον θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Σίγουρα πάντως η επίσκεψη του Ηλία Κολώνη στα γραφεία της ομάδας, από την οποία αναδείχθηκε, αλλά και η συνάντηση του με παράγοντες του συλλόγου, αποτελεί και από μόνο του ένα μικρό ιστορικό γεγονός!