ΔΙΠΛΟ «ΜΠΑΜ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΜΕ ΚΛΩΝΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑ

 

 

 

Πριν από λίγη ώρα σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές ολοκληρώθηκε μία σπουδαία επιστροφή στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς ο νεαρός χαφ Πάρις Κλωνάρης (φώτο δεξιά), έπειτα από ένα μήνα, θα φορέσει ξανά την «κυανόλευκη» φανέλα της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας. Ο 21χρονος παίκτης, που είχε έρθει το καλοκαίρι του 2015 στην Αγία Ελεούσα από το Καματερό - έπειτα από προσωπικές ενέργειες του προέδρου της ομάδας Γιώργου Γιανναράκη – στην πρώτη του σεζόν με την ΑΠΕ έκανε πολύ καλή χρονιά, έχοντας μάλιστα 29 συμμετοχές και συνολικά 2.518΄ παρουσίας, αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο του βασικού σχήματος. Οι καλές του εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες και τελικά πριν από ένα μήνα ο Κλωνάρης δόθηκε με μεταγραφή στον Ολ. Λαυρίου. Πριν από λίγα 24ωρα ο Κλωνάρης έλυσε την συνεργασία του με τον Ολ. Λαυρίου και επίσης με προσωπικές ενέργειες του Γιανναράκη, ο παίκτης θα φοράει εκ νέου την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Επίσης, εκτός του Κλωνάρη, ολοκληρώθηκε και μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή νεαρού παίκτη, καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι πλέον ο Αλέξανδρος Κάτσικας. Ο 20χρονος Αλέξανδρος Κάτσικας (φώτο αριστερά), που παίζει στις πτέρυγες, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Ελλάς Ποντίων (Α΄ Πειραιά), όπου την σεζόν 2014-2015 είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2015-2016) είχε 28 συμμετοχές και 6 γκολ.
Με αυτές τις δύο μεταγραφές η ΑΠΕ συνολικά έφτασε τις εννέα (9), καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει οι:
Διονυσόπουλος, Τζωρτζάτος, Σαλίτα, Αβίντογλου, Παναγιωτάκης, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος.
Ο Δημήτρης Διονυσόπουλος είναι 36 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Τα τελευταία χρόνια είχε παίξει στον Άγιο Ιερόθεο, στο Κερατσίνι, ενώ πέρυσι ήταν στην Κύπρο Κορυδαλλού μετρώντας 17 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ο Πανιπάλ Σαλίτα, είναι 29 ετών, παίζει στην μεσαία γραμμή και αγωνιζόταν στον Άφοβο, ενώ έχει παίξει και στην Αθηναίδα.
Ο 35χρονος Αβίντογλου ασφαλώς είναι μεταγραφή που προκάλεσε «θόρυβο». Ο έμπειρος επιθετικός αποτέλεσε για πολλά χρόνια τον αρχισκόρερ του Αγίου Ιεροθέου, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Μανδραϊκό, Νέα Ιωνία, Χαραυγιακό, Κύπρο Κορυδαλλού.
Ο 29χρονος Ηλιόπουλος είναι μεσοεπιθετικός και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Κηπούπολη, ενώ έχει παίξει στον Άφοβο και έχει περάσει και από την Αλσούπολη.
Ο 27χρονος Παναγιωτάκης είναι επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να αγωνισθεί με την ίδια επιτυχία και στην επιθετική γραμμή. Πέρυσι αγωνίστηκε στα Πετράλωνα, ενώ έχει περάσει διαδοχικά από Θύελλα Αγίου Δημητρίου, Σούρμενα και Ειρήνη Πετρούπολης.
Όσο αφορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν στην Οδηγήτρια, ενώ έχει παίξει επίσης σε Ατρόμητο Πειραιά, Άμιλλα Περιστερίου, Προοδευτική και Κερατσίνι.
Τέλος ο Λευτέρης Τζωρτζάτος με παραστάσεις από τον Άγιο Ιερόθεο και το Αιγάλεω έρχεται να ενισχύσει την αμυντική και μεσαία γραμμή της ομάδας.