ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, μία από τις πιο βαριές φανέλες των αθηναϊκών πρωταθλημάτων, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και συνάμα τη νίκη της αγωνιστικής (3ης), καθώς κέρδισε πανάξια με 1-0 το φαβορί για άνοδο στον όμιλο, το Ρουφ. Η Αγία Ελεούσα, που προερχόταν από δύο βαριές ήττες στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έδειξε ψυχή στο γήπεδο, έπαιξε έξυπνα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στο ισχυρό Ρουφ. Μία Αγία Ελεούσα με πολλά νέα πρόσωπα και αγωνιστικά προβλήματα (τραυματίας ο Κακαβάς κτλ.), η οποία απέδειξε ότι παραμένει βαριά φανέλα και αυτό δεν αλλάζει…!!!
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Διονυσόπουλος στο 65΄, ο οποίος έπιασε στον… ύπνο τους αμυντικούς του Ρουφ, τους «έκλεψε» την μπάλα, πέρασε τον τερματοφύλακα και πέτυχε το 1-0. Λίγο αργότερα ο διαιτητής σε παρόμοια φάση αρνήθηκε πέναλτι όταν ο πορτιέρο του Ρουφ «γκρέμισε» τον Αβίντογλου.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σταυριανουδάκης, Ζαχαριουδάκης, Καρατζάς, Τζωρτζάτος, Παναγιωτάκης, Κυβέλος, Διονυσόπουλος, Κλωνάρης, Ηλιόπουλος, Καριώτης, Αβίντογλου. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Κοντοπύργιας, Γιολδάσης, Μουστάκης.