ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΟΥΚΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Ο Γιάννης Μπούκλης εκ μέρους της διοίκησης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα παραβρέθηκε στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας στα Ριμινίτικα και έκανε μια σύντομη ομιλία προς τεχνική ηγεσία και παίκτες σχετικά με τα τεκταινόμενα στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας έπειτα από την παραίτηση του πρώην Προέδρου, πλέον, Γιώργου Γιανναράκη.
Ο Μπούκλης καθησύχασε όλο το αγωνιστικό τμήμα λέγοντας τους ότι όλα θα πάνε καλά, η ομάδα θα αποκτήσει νέα ισχυρή διοίκηση στην ανοιχτή συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας (24 Οκτωβρίου στην αίθουσα των ΚΑΠΗ, στην οδό Καλαντζάκου), ενώ τους ζήτησε να έχουν ήρεμο το μυαλό τους και να αφοσιωθούν αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους σωματείου, καθώς ακολουθεί ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνα με το Ηράκλειο την Κυριακή και η ομάδα της πόλης μας θέλει βαθμό ή, βαθμούς.
Από εκεί και πέρα, σίγουρο είναι ότι υπάρχει κινητοποίηση μεταξύ παραγόντων και φίλων του σωματείου, για την επικείμενη συνέλευση της Δευτέρας. Η αποχώρηση Γιανναράκη, κατά πολλούς άνοιξε δρόμο, προκειμένου να επιστρέψουν στην επιφάνεια και ενεργά παράγοντες, οι οποίοι είχαν κάνει πίσω τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και όσοι δεν μετείχαν στο τελευταίο ΔΣ, που είχε αναδιαρθρωθεί τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχουν ζυμώσεις, επικοινωνία και πολλά τηλέφωνα μεταξύ παραγόντων για την επόμενη μέρα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με πρώτο στόχο να συσταθεί νέα συμπαγής, ισχυρή διοίκηση, η οποία θα επιφέρει ηρεμία στις τάξεις της ΑΠΕ, θα υπάρξει… «πολυφωνία» και… πλουραλισμός, ενώ θα κοιτάξει με κάθε τρόπο η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.