ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

 

 

Ο νυν Αντιπρόεδρος και νεαρός δραστήριος επιχειρηματίας κ. Στέφανος Κτιστάκης (φώτο) θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έπειτα από την ολοκλήρωση της απογευματινής συνέλευσης του σωματείου. Σωτήρες και Πρίγκιπες πάνω σε άσπρα άλογα δεν ήρθαν (κάνει τζιζ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, θα έρθουν το καλοκαίρι που είναι παχιές οι μύγες μάλλον…), αλλά όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα ήταν εκεί. Ο Στέφανος Κτιστάκης, που μετά την παραίτηση Γιανναράκη, είχε εκδηλώσει αμέσως το ενδιαφέρον να παραμείνει και να ηγηθεί, δεν έκανε πίσω, κράτησε την δέσμευση του και κατέθεσε το πλάνο του για την σωτηρία της ομάδας, όπου επεσήμανε ότι δίπλα του θα είναι και δύο – τρεις επιχειρηματίες φίλοι του, οι οποίοι θα συνδράμουν και οικονομικά. Παρότι ο Κτιστάκης μπήκε στα διοικητικά της ΑΠΕ μόλις το περασμένο καλοκαίρι, δεν φοβήθηκε την κρίσιμη αυτή καμπή της ομάδας και δήλωσε παρόν. Αυτό για την ιστορία.
Από εκεί και πέρα είχαμε και παρουσίες - εκπλήξεις, καθώς το παρόν έδωσαν και θα είναι δίπλα στην ομάδα, ο Γιώργος Νικολαϊδης, ένας από τους πιο ιστορικούς Προέδρους στην ιστορία της ΑΠΕ (επί Προεδρίας του τον Ιούνιο του 1990 η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και ανέβηκε για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της σε εθνικές κατηγορίες – Δ΄ Εθνική / και από τους λίγους που ξέρουν μπάλα συμπληρώνουμε εμείς), ο πρώην Πρόεδρος Γρηγόρης Μαγαλιός με την δική του σημαντική παρουσία στον σύλλογο, ο Μιχάλης Δαλαταριόφ (στέλεχος διοικήσεων Τραγκουμανίδη) με επίσης σημαντική πορεία στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας από το 1999 και μετά, ο γνωστός παλαίμαχος Φόντας Τουβάκης, ο νεαρός και ικανός πρώην Γεν. Γραμματέας Μάρκος Ρούσσος με την γνωστή και ιστορική συμβολή της οικογένειας του στην ομάδα (εγγονός του Επίτιμου Προέδρου Μάκη Ρούσσου) – ο Ρούσσος σηματοδοτεί τη νέα γενιά παραγόντων του συλλόγου – ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας και πρώην Αντιπρόεδρο κ. Γρηγόρη Καίσαρη, ο οποίος σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πορεία της ΑΠΕ ήταν εκεί! Όλοι οι παραπάνω έδωσαν την συγκατάθεση τους σε αυτή την νέα προσπάθεια, προκειμένου να μην υπάρχει διοικητικό κενό στην ομάδα.
Στην συνέλευση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε ο σύλλογος να μπει σε διαδικασία διενέργειας εκλογών στο άμεσο προσεχές διάστημα και η ομάδα να έχει νέα διοίκηση (με επικεφαλής τον Κτιστάκη).
Επίσης η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για όσους γνωρίζουν ποδόσφαιρο έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και προς αυτή την κατεύθυνση εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσει και νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο πλαίσιο ενίσχυσης της. Το θετικό αποτέλεσμα – έστω και ισοπαλία – με το Ηράκλειο εκτός έδρας χθες Κυριακή έδειξε ότι η ομάδα δεν τα παρατάει, παρά τις όποια προβλήματα. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας έχει βρεθεί και σε πιο δύσκολη θέση αγωνιστικά σε παλαιότερες φάσεις της ιστορίας του και με δεδομένο ότι υπάρχουν ακόμη 24 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, συνεχίζει δυναμικά προκειμένου να έχει μια όσο το δυνατόν πιο εύκολη παραμονή.