ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΗΡΕ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Σε εντατικούς ρυθμούς και με άμεσες ενέργειες κινείται πλέον ο νέος Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Στέφανος Κτιστάκης, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Πιο συγκεκριμένα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Παπαναστάση και του Χρήστου Γιαννούλη από το γειτονικό σωματείο του Θριάμβου Χαϊδαρίου με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.
Ο νέος Πρόεδρος της ΑΠΕ Στέφανος Κτιστάκης έχει ξεκινήσει από την ημέρα που ανέλαβε πλήθος επαφών και πρωτοβουλιών σε όλα τα επίπεδα και ειδικά σε ότι αφορά και την ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου. Μέσα σε αυτό το πεδίο έγινε και η επαφή με την διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου για τους συγκεκριμένους παίκτες, όπου ο Κτιστάκης (φώτο αριστερά) αργά σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε τα γραφεία του Θριάμβου στο Χαϊδάρι και είχε προσωπική επαφή με ομόλογο του Μιχάλη Θεοδοσιάδη (φώτο δεξιά) σχετικά με την απόκτηση των δύο παικτών, που η ομάδα είχε στο στόχαστρο της, έχοντας συλλέξει τις κατάλληλες πληροφορίες τόσο για το ταλέντο τους, όσο και για τις αγωνιστικές τους δυνατότητες. Η συζήτηση σχετικά με τους δύο παίκτες κατέληξε σε συμφωνία και έτσι οι Παπαναστάσης και Γιαννούλης, από σήμερα το βράδυ ανήκουν στο δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και λήγει ο δανεισμός τους. Απομένουν μόνο τα τυπικά – διαδικαστικά για να κυρωθούν και με την… βούλα οι μεταγραφές.
Ο Στέφανος Κτιστάκης ευχαρίστησε την διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου και προσωπικά τον Πρόεδρο του χαϊδαριώτικου σωματείου κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ενώ από την πλευρά του ο τελευταίος ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα καλή επιτυχία στο έργο του.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κτιστάκης ανέφερε σχετικά: «Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα βαδίζει σε νέους δρόμους και σε όλα τα επίπεδα. Βάζουμε τις βάσεις για να λειτουργήσουμε καλά, οργανωμένα και σε άριστο κλίμα με όλους και όλα, δίχως ακρότητες και δίχως να έχουμε παρωπίδες. Πάνω από όλα είναι το καλό της Αγίας Ελεούσας. Πριν από λίγο ολοκληρώσαμε δύο μεταγραφές, δύο νεαρών, αλλά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους είχαμε θετικές πληροφορίες. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης που κάνουμε για την ομάδα και σε αυτό το χρονικά πιεσμένο περιθώριο, καθώς την Δευτέρα λήγουν οι μεταγραφές, κινηθήκαμε και ίσως, λέω ίσως, προλάβουμε και κάτι άλλο. Πάντως να είναι σίγουροι οι φίλοι της Αγίας Ελεούσας ότι αλλάζουν όλα προς το καλύτερο. Δεν τάζω και δεν υπόσχομαι πράγματα που δεν γίνονται, αλλά δεσμεύομαι ότι η ομάδα θα αποκτήσει υγιές πρόσωπο και όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα της. Στόχος μας αγωνιστικά είναι να έχουμε μια εύκολη παραμονή».
Όσο αφορά τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κώστας Παπαναστάσης είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην δεξιά πτέρυγα, τόσο στα χαφ, όσο και στην άμυνα. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου και πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στο Δάσος Χαϊδαρίου, όπου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ είχε 24 συμμετοχές και 3 γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι που επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο νυν προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης, τον ενέταξε στο ρόστερ του, έλαβε μέρος κανονικά στην προετοιμασία και στην πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας, ενώ είχε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή την 1η αγωνιστική εναντίον του Φωστήρα Ηλιούπολης, όπως επίσης χρησιμοποιήθηκε και ως αλλαγή στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης εναντίον της Αγίας Ελεούσας.

 

PAPANAS

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Ο 18χρονος στόπερ Χρήστος Γιαννούλης και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια στις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου και έφτασε ως πρόπερσι στο τμήμα Νέων. Από την σεζόν 2014-2015 όταν ο Θρίαμβος αγωνίστηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ ο Γιαννούλης προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα όπου σε ηλικία 16 ετών είχε δύο συμμετοχές, ενώ πέρυσι την σεζόν 2015-2016 στην Α΄ ΕΠΣΑ ο νεαρός παίκτης είχε δύο συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου, η μία μάλιστα ήταν εναντίον της ΑΠΕ. Το καλοκαίρι ο Νίκος Παπαρούνης τον διατήρησε στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος, θεωρώντας ότι τόσο αυτός, όσο και ο Παπαναστάσης, έχουν τα προσόντα για να ανέλθουν περισσότερο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου δεν συζητούσε ουδόλως να τους δώσει εκ νέου δανεικούς σε ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά μόνο σε συλλόγους της ίδιας κατηγορίας.

 

GIANNOU

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

 

Αύριο η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής υποδέχεται στο ΔΑΚ (Μπαρουτάδικο) Αιγάλεω τον Κένταυρο Βριλησσίων, παιχνίδι που αρχίζει στις 3 το μεσημέρι και θα διευθύνει ο Φωτόπουλος με βοηθούς τους Τσαγκάρη και Αλάμπεη.