ΡΑΜΜΟΣ ΑΝΤΙ ΒΑΛΒΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλων Αθηνών και έμπειρος προπονητής Ηλίας Ράμμος (φώτο αριστερά) είναι ο νέος προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα έπειτα από την αποχώρηση του Πάρι Βάλβη (φώτο δεξιά). Μετά την λύση της συνεργασίας με τον Βάλβη έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Γλυφάδα για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας οι παράγοντες της ΑΠΕ κινήθηκαν αστραπιαία και ήρθαν σε συμφωνία με τον Ηλία Ράμμο, συμφωνία που έκλεισε και τυπικά πριν από λίγη ώρα, απόγευμα Τρίτης. Ο Ηλίας Ράμμος, που το τελευταίο διάστημα είναι στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών του Απόλλων Αθηνών, έχει περάσει ακόμη από τον πάγκο των Βριλησσίων, Ηρακλείου, Γλυκών Νερών, Αήττητου Σπάτων, Μελισσίων, Μαρκό, Περιστερίου και Λαμίας. Ο Ράμμος θα προπονήσει αύριο Τετάρτη για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.
Επίσης, παράλληλα με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ηλία Ράμμο είχαμε και την σύσταση σε σώμα της νέας διοίκησης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου αναλυτικά έχει ως εξής:


Πρόεδρος: Γρηγόρης Μαγαλιός
Αντιπρόεδροι: Γιώργος Νικολαϊδης, Φίλιππος Γεωργάς
Γεν. Γραμματέας: Μιχάλης Δαλαταριόφ
Ταμίας: Παναγιώτης Καρατζάς
Γεν. Αρχηγός: Χρήστος Τσουκαλάς
Μέλη: Ξενοφών Τουβάκης, Σπύρος Μπάρας, Παναγιώτης Μπούκλης, Χαράλαμπος Κακαβούλης, Γιάννης Μυρωδιάς, Κώστας Λυκούδης, Κυριάκος Παυλίδης, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Χρήστος Στεργίου, Αλέκος Καρδαράς.