ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΛΩΝΑΡΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Παρελθόν αποτελούν από το δυναμικό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος οι Πάρις Κλωνάρης και Δημήτρης Διονυσόπουλος. Η ανάληψη της νέας διοίκησης υπό τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μαγαλιό έφερε πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι παράγοντες της ομάδας θέλουν ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο σε όλους τους τομείς. Από την περασμένη εβδομάδα είχε αποχωρήσει ο Λάζαρος Αβίντογλου, ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή Παράσχου Βάλβη και η πρόσληψη του Ηλία Ράμμου για τον πάγκο της ομάδας, ενώ χθες είχε αποχωρήσει και 31χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Σταυριανουδάκης. Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό και έπειτα από διαπραγματεύσεις που υπήρξαν τα τελευταία 24ωρα, ότι χωρίζουν οι δρόμοι με τον 22χρονο μέσο Πάρι Κλωνάρη (φώτο) και τον 37χρονο χαφ Δημήτρη Διονυσόπουλο.
Ο Κλωνάρης είχε έρθει το καλοκαίρι του 2015 στην ομάδα, έκανε πολύ καλή χρονιά πέρυσι και το καλοκαίρι του 2016 η ΑΠΕ τον πούλησε στον Ολ. Λαυρίου. Τελικά ο παίκτης τον Σεπτέμβριο του 2016 επέστρεψε εκ νέου στην ομάδα και στον φετινό α΄ γύρο του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ. Πληροφορίες θέλουν τον Κλωνάρη να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τα Γλυκά Νερά.
Ο Δημήτρης Διονυσόπουλος ήρθε στην Αγία Ελεούσα τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Κύπρο Κορυδαλλού, όπου είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.