ΣΤΑ… ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

 

 

 

Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στον εντός έδρας αγώνα με τον Παπάγο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ έκανε χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Ηλίας Τυριακίδης (φώτο), ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Αγίας Βαρβάρας.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αμέσως μπήκε στα βαθιά, προκειμένου να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Τυριακίδης, παρότι γέννημα – θρέμμα της πόλης μας, ξεκίνησε και αυτός την ενασχόληση του στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του γειτονικού Θριάμβου Χαϊδαρίου. Στα 14 του ο εν λόγω παίκτης έγινε μέλος του εφηβικού τμήματος του χαϊδαριώτικου σωματείου και στα 15 του έκανε ντεμπούτο με το ανδρικό τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ σε αγώνα με τον Γκυζιακό στις 16 Μαϊου 2015.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Τυριακίδης δόθηκε δανεικός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην γειτονική Ιεράπολη Αιγάλεω, όπου ο νεαρός παίκτης στο πρώτο μέρος της σεζόν 2016-2017 είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο νεαρός συμπολίτης μας τον Δεκέμβριο που πέρασε έλυσε την συνεργασία του με την Ιεράπολη, επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και από εκεί πήρε την έγκριση, προκειμένου να γίνουν οι επίσημες επαφές για να καταλήξει στην Αγία Ελεούσα με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Ο Ηλίας Τυριακίδης, ήταν μαθητής του 2ου Δημοτικού Αγίας Βαρβάρας, του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου της πόλης μας, ενώ τον περασμένο Ιούνιο πέτυχε μέσο της διαδικασίας των Πανελληνίων εξετάσεων την εισαγωγή του στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Παντείου.
Ο Τυριακίδης είναι το 3ο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τους Γεροκωνσταντή και Σταμόπουλο.