Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Την ετήσια χοροεσπερίδα της διοργανώνει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος… χορεύει την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο γνωστό κοσμικό μαγαζί της Αγίας Βαρβάρας “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ”, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Αβέρωφ 22.
Η νέα διοίκηση του ιστορικού σωματείου της πόλης μας ακολουθεί διαφορετικές δράσεις και σαφώς κάνει αισθητά ανοίγματα προς την κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας με σκοπό η ΑΠΕ να γίνει ξανά μέρος της συνείδησης όλων των φίλων της. Και σίγουρα μια καλή ευκαιρία είναι η διοργάνωση της χοροεσπερίδας, όπου η ΑΠΕ θα αποδείξει ότι ήταν, είναι και θα είναι όχι μόνο ο παλαιότερος, αλλά και ο πλέον ισχυρός διαχρονικά θεσμός τούτης εδώ της πόλης, θεσμός ο οποίος ενώνει, συνθέτει απόψεις και φιλοσοφίες. Η Αγία Ελεούσα καλεί όλες τις φίλες και τους φίλους να δώσουν δυναμικό παρόν στην βραδιά της ομάδας, σε μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι, χορό, πλούσιο μενού και πολλές ακόμη εκπλήξεις.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσκλήσεις του χορού μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πάνο Καρατζά στο τηλ.: 697 2780003