ΒΑΘΜΟΣ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΙ 4 ΑΠΟΒΟΛΕΣ!

 

 

 

Σκληρό και με πάθος το παιχνίδι Μικρασιατικός – Αγία Ελεούσα στην Καισαριανή, που έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ήταν ένα ματς όπου η δύναμη υπερίσχυσε της ποιότητας και σίγουρα ο ένας (1) βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύτιμος για την προσπάθεια της ΑΠΕ στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα είναι ο πρώτος βαθμός που κατακτά η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας έπειτα από 5 σερί ήττες. Οι δύο ομάδες τελείωσαν με 9 παίκτες τον αγώνα, καθώς προηγήθηκαν δύο αποβολές για τους γηπεδούχους στο 75΄ και στο 85΄, ενώ για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αποβλήθηκε ο Γονής με 2η κίτρινη κάρτα στο 87΄ και ο Καρατζάς με απευθείας κόκκινη στο 91΄.
Έπειτα από 20 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 14η θέση με 10 βαθμούς έχοντας μία (1) νίκη, 7 ισοπαλίες, 12 ήττες και τέρματα 16-36.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Παναγιώτου, Σταμόπουλος (80΄ Γονής), Ζαχαριουδάκης, Γιολδάσης, Πατελάκης, Τουβάκης (65΄ Μπαμπίκης), Παπαναστάσης, Παπαδόπουλος (76΄ Σωτηρίου), Γεροκωνσταντής, Κύβελος, Καρατζάς.