ΓΙΑ SOLD OUT Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Πέρα κάθε προσδοκίας πάει η διαδικασία πώλησης προσκλήσεων για την ετήσια χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που διοργανώνει ο πιο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο γνωστό κοσμικό μαγαζί της πόλης “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ” (στην συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Αβέρωφ 22). Οι συμπολίτες μας, αλλά και οι φίλοι της ομάδας έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συμμετοχή τους σε αυτή την κοινωνική εκδήλωση της ομάδας και όπως διατείνονται οι παράγοντες του σωματείου είμαστε κοντά σε SOLD OUT, κοινώς έχουν απομείνει πολύ λίγες προσκλήσεις προς διάθεση, γεγονός που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τα μέλη του ΔΣ. Το κυριότερο είναι ότι οι φίλοι της ομάδας αρχίζουν σιγά – σιγά να έρχονται κοντά στον σύλλογο, ενώ και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κάνει αισθητή πλέον την παρουσία της στην πόλη.
Η Αγία Ελεούσα καλεί όλες τις φίλες και τους φίλους να δώσουν δυναμικό παρόν στην βραδιά της ομάδας, σε μια σπέσιαλ εκδήλωση με ζωντανή μουσική, πολύ κέφι, χορό, πλούσιο μενού και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Για τις λιγοστές ακόμη προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Πάνο Καρατζά στο τηλ.: 697 2780003