ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΤΗΝ “ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ”!

 

apemous arx

 

 

Απόλυτα επιτυχής η χθεσινοβραδινή (Παρασκευή 17 Μαρτίου) ετήσια χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία έγινε στην ζεστή, φιλόξενη και πολυτελή αίθουσα της «ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ» στην Αγία Βαρβάρα (Μ. Αλεξάνδρου και Αβέρωφ 22, ΤΗΛ.: 210-5690444).
Και λέμε επιτυχής, καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα κάθε προσδοκίας και κυριολεκτικά οι φίλοι της λαοπρόβλητης και ιστορικής ομάδας της πόλης μας, δεν άφησαν… άδεια καρέκλα ούτε για δείγμα! Με τη νέα διοίκηση της ΑΠΕ, που υφίσταται από τον Ιανουάριο του 2017, φαίνεται ότι ο κόσμος επιστρέφει και αγκαλιάζει τον σύλλογο! Επίσης για όλους όσοι παραβρέθηκαν, ήταν μία συγκλονιστική και συγκινητική βραδιά, καθώς σε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, το παρόν έδωσε για λίγη ώρα, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Μάκης Ρούσσος (έχει υπηρετήσει την ομάδα από παίκτης έως παράγοντας παραπάνω από 60 χρόνια).
Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας σε ένα γρήγορο καλωσόρισμα ο Γεν. Γραμματέας της ΑΠΕ κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ, ενώ ακολούθησαν δύο βραβεύσεις. Το πιο ιστορικό σωματείο της Αγίας Βαρβάρας, εν μέσω καταιγισμού χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους, τίμησε τον Επίτιμο Πρόεδρο κ. Μάκη Ρούσσο και τον έπαινο επέδωσε ο παλιός προπονητής του σωματείου και φίλος του συλλόγου, ο κ. Γιάννης Γεωργούλης. Επίσης τιμήθηκε και μία άλλη μεγάλη και παλιά ποδοσφαιρική μορφή της ΑΠΕ, ο κ. Αργύρης Νικόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα από το 1967 έως το 1979 σημειώνοντας σε αυτές τις σεζόν 58 γκολ, ενώ για τέσσερις σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του σωματείου. Τον τιμητικό έπαινο στον Αργύρη Νικόπουλο απένειμε ο Γεν. Αρχηγός της Αγίας Ελεούσας κ. Χρήστος Τσουκαλάς.
Τέλος, έναν πολύ γρήγορο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, ο συμπολίτης μας πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας, νυν Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και χορηγός στα τμήματα Ακαδημιών της ΑΠΕ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ κ. Στέλιος Ευστρατίου, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας κ. Θεόδωρος Βασιλάκος με την ιδιότητα του χορηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.
Μεταξύ άλλων την εκδήλωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τίμησαν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας κ. Νίκος Κολιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σάββας Σαββίδης, Θέμις Ντάβιος, οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι, κ. Θεόδωρος Βασιλάκος, κ. Μιχάλης Γιάγκας, κ. Νίκη Σιαραμπή, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑ κ.κ. Στέλιος Ευστρατίου, Γιάννης Ρούσσος, ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Βαρβάρας κ.κ. Παναγιώτης Αβούρης, Νίκος Γρίβας, Λεωνίδας Νικόπουλος, Γιώργος Ρεμπής, Θανάσης Τσεκούρας, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων της ΑΠΕ κ. Τάκης Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων της Ιεράπολης κ. Γιάννης Κατσικογιάννης και ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κ. Γιώργος Κατισκογιάννης.
Εν συνεχεία, τα φώτα… χαμήλωσαν και το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας στην «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» (Μ. Αλεξάνδρου και Αβέρωφ 22, Αγία Βαρβάρα, ΤΗΛ.: 210-5690444).

 

* Στην κεντρικη φωτογραφία: Στο αριστερό "κάδρο", όρθιος ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρης Μαγαλιός και κάτω από αριστερά, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Ρούσσος, ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικτών της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου και το μέλος της ΕΠΣΑ κ. Στέλιος Ευστρατίου. Στο δεξί "κάδρο", αριστερά ο κ. Γιάννης Γεωργούλης που παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον Επίτιμο Πρόεδρο της ΑΠΕ κ. Μάκη Ρούσσο.

 

A1

 

A18

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕ κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΟΦ

 

 A10

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από αριστερά, ο κ. Γιάννης Γεωργούλης και ο κ. Μάκης Ρούσσος

 

A12

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: από αριστερά, ο κ. Χρήστος Τσουκαλάς και ο κ. Αργύρης Νικόπουλος

 

A26

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: από αριστερά, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης και ο κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ

 

A25

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (αριστερά) απευθύνει τον χαιρετισμό του

 

A24

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Εκ μέρους της ΕΠΣΑ ο κ. Στέλιος Ευστρατίου

 

A23

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος και χορηγός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Θεόδωρος Βασιλάκος (αριστερά) ενεργά δίπλα στον σύλλογο

 

A9

 

 A2

 

A3

 

A5

 

A7

 

A8

 

A11

 

A13

 

A15

 

A16

 

A17

 

A19

 

A20

 

A21

 

A22

 

A27

 

A28

 

A29

 

A30

 

A31

 

A32

 

A33

 

A34

 

A35

 

A36

 

A37

 

A38

 

A39

 

A40

 

A41

 

A42

 

A43

 

A44

 

A45

 

A46

 

A47

 

A48

 

A49

 

A50

 

A51

 

A52

 

A53

 

A54

 

A55

 

A56

 

A57

 

A58

 

A59

 

A9

 

apemous arx