ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Την επόμενη μέρα ήδη κοιτούν στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς η ομάδα της πόλης μας, εδώ και 15 μέρες που τελείωσε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, ξεκίνησε τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.
Στον ιστορικό σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας, παρά την ολοκλήρωση των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, συνεχίζουν κανονικά και επί καθημερινής βάσης τις προπονήσεις στα Ριμινίτικα, την φυσική έδρα του σωματείου, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, πέρα από τα δοκιμαστικά για τις ακαδημίες της, διεξάγει και προπονήσεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν τόσο το εφηβικό, όσο και το ανδρικό τμήμα. Υπεύθυνος για αυτά τα αγωνιστικά τεστ και την επιλογή σε αυτή την φάση είναι ο προπονητής του συλλόγου και παλαίμαχος παίκτης της ΑΠΕ, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης.
«Η επιστροφή της ομάδας μας, σταδιακά, στα Ριμινίτικα, σηματοδοτεί νέες καταστάσεις, αλλά και προοπτικές για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Η διοίκηση του συλλόγου με πνεύμα ανανέωσης προχωράει σε αλλαγές σε όλους τους τομείς, ακόμη και σε αυτού του έμψυχου δυναμικού. Υπό αυτό το πρίσμα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ανοίγει τις πόρτες για όλα τα παιδιά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους καλεί να έρθουν κοντά στην ομάδα και να ενταχθούν σε αυτό το ενδιάμεσο προπονητικό πρόγραμμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του ΔΣ.
Οι προπονήσεις και τα δοκιμαστικά για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θα διαρκέσουν έως τις 8 Ιουνίου με εβδομαδιαίο πρόγραμμα στα Ριμινίτικα.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 4.30 το απόγευμα έως τις 5.30 θα γίνονται προπονήσεις στα τμήματα Προτζούνιορ και Τζούνιορ (γεννηθέντες από 2007 και πάνω).
Επίσης, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 8 θα προπονούνται τα τμήματα του Παμπαιδικού (από 2004 και πάνω).
Τα τμήματα Παίδων και Εφήβων (2002) θα γυμνάζονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 7.45 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Και τέλος, προπονήσεις ανδρικού τμήματος και δοκιμαστικά νέων (από 2001 και μεγαλύτεροι) ποδοσφαιριστών θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 7.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δοκιμαστικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη (τηλ. επικοινωνίας: 6971 806676).