ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Μπορεί να κρατιούνται χαμηλοί τόνοι στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ομάδα δεν γίνονται διεργασίες που αφορούν το μέλλον της και την ισχυροποίηση της σε όλα τα επίπεδα, με πιο κομβικό αυτό που σχετίζεται με την αναδιάρθρωση του ΔΣ και την προσχώρηση νέων προσώπων.
Πριν από λίγες μέρες, έλαβε χώρα συνάντηση κορυφής, μεταξύ διοικούντων τον σύλλογο, παλαιών παραγόντων, αλλά και νέων προσώπων, συνάντηση που έγινε στο κατάστημα εστίασης του Γρηγόρη Καίσαρη – κεντρική φώτο - (ΟΥΖΕΡΙ Ο ΝΙΚΟΣ), στην Αγία Βαρβάρα.
Αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών στην συνάντηση αυτή, που έγινε νωρίς το απόγευμα, όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα σχετικά με την ομάδα και ειδικά η ισχυροποίηση του ΔΣ. Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι σκέψεις και σίγουρα το συμπέρασμα ήταν ότι στην προκειμένη περίοδο η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, πρέπει να προχωρήσει ενωμένη και με την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων προσώπων στην διοίκηση της. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τα νέα πρόσωπα, που θα πλαισιώσουν την διοίκηση.