ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΖΛ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Ο νεαρός ταλαντούχος φορ Δημήτρης Τσιάβος (φώτο αριστερά) αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Ο 17χρονος επιθετικός, που παίζει τόσο στην κορυφή, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Κερατσινίου σημείωσε εννέα (9) γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ Πειραιά.
Εκτός, όμως, από τον Δημήτρη Τσιάβο, η Αγία Ελεούσα απέκτησε και τον επίσης νεαρό Φάνη Δαρδανό (δεξιά φώτο), που έρχεται στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας με τις καλύτερες συστάσεις. Ο 17χρονος, που είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, έχει ξεκινήσει από τον Αετό Κορυδαλλού και την σεζόν 2015-2016 έπαιξε με την φανέλα της Νίκης Ρέντη στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά. Στο α΄ μισό της περασμένης περιόδου (16-17) ήταν στην ομάδα του Δάσους Χαϊδαρίου (Γ΄ ΕΠΣΑ), ενώ στο υπόλοιπο της σεζόν ήταν στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ Πειραιά.
Επίσης η ομάδα της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας απέκτησε (έχουν γραφτεί τα ονόματα σε άλλα site τις προηγούμενες μέρες) τους τερματοφύλακες Ζαφειρόπουλο, Μπαλωμένο, τον Κάνδια από την ΑΕ Νικαίας, τους Μιχαήλ, Παπακωνσταντίνου από τον ΑΟ Αγίου Δημητρίου Πειραιά, ενώ ανανέωσαν οι Καρύδης, Κατσίκας, Κύβελος.
Μεταγραφικές προσθήκες θα υπάρξουν και το επόμενο χρονικό διάστημα.