ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ Η «ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ»

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Μία σπουδαία αθλητική και συνάμα εμπορική συμφωνία κατέγραψε στο ενεργητικό της η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2017-2018, καθώς νέος μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της ιστορικής ομάδας της Αγίας Βαρβάρας θα είναι η μεγάλη ελληνική εταιρεία ειδών υγιεινής ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ, η οποία εδρεύει στα σύνορα της πόλης μας με το όμορο δήμο του Αιγάλεω,
Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ κάλυψε τα έξοδα για την αγορά όλου του υλικού ένδυσης του ανδρικού τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παράγοντες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και ειδικά η νέα διοίκηση που ανέλαβε από τον περασμένο Ιανουάριο, είχαν από τότε επαφές με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω εταιρείας κ. Γιάννη Κυριακούλη, στον οποίο ανέλυσαν διεξοδικά όλη την φιλοσοφία τους και τα σχέδια που έχουν για τον σύλλογο.
Ο Γιάννης Κυριακούλης, λάτρης του αθλητισμού, αλλά και του ποδοσφαίρου, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας, ανταποκρίθηκε στο αίτημα των ιθυνόντων την ΑΠΕ και συμφώνησε να συμπαρασταθεί έμπρακτα σε αυτή την νέα προσπάθεια που καταβάλει το σωματείο.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Κυριακούλης, ένας από τους κορυφαίους έλληνες επιχειρηματίες στον κλάδο του, είναι μέσω της εταιρείας του αρωγός σε πολλούς συλλόγους των δήμων της Δυτικής Αθήνας, τόσο σε αθλητικούς, όσο και πολιτιστικούς. Είναι ένας επιχειρηματίας, που ξεκίνησε από τα προάστια μας και δείχνει συνεχώς ότι με κάθε τρόπο βοηθάει κάθε καλή προσπάθεια.
Μια τέτοια προσπάθεια ήταν και αυτή των παραγόντων της Αγίας Ελεούσας, μια προσπάθεια που έχει στόχο να κάνει εκ νέου δυνατή την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και να την καταστήσει σημείο αναφοράς στον κοινωνικό ιστό της πόλης και όχι μόνο.
Η εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979. Έκτοτε ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία πλακιδίων, ειδών υγιεινής, ειδών κρουνοποιίας, νεροχυτών, επίπλων μπάνιου, θερμοσιφώνων, καθώς και όλων των δομικών υλικών τοποθέτησης και εφαρμογής πλακιδίων.
Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας αρίστης ποιότητας εμπορεύματα στις χαμηλότερες τιμές, η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί στην αγορά ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες, τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική πώληση.
Το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή. Διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία & αμεσότητα, το προσωπικό της εταιρείας μπορεί και δίνει λύσεις στους πελάτες, βοηθώντας τους να επιλέξουν από την τεράστια γκάμα των προϊόντων.
Στον χώρο της εταιρείας θα βρείτε εμπορεύματα από επώνυμες εταιρείες του εσωτερικού και εξωτερικού στις καλύτερες τιμές. Οι Marca Corona, Caesar, Serenissima, La Fabbrica, Carlo Frattini, Mamoli, Rondine, Cecrisa, Casalgrande Padana, Latina, Teka, Vitruvit, Kerafina, Geberit, Baklatsidis Bross, Savvopoulos, Bronze Art, είναι ένα δείγμα μόνο από τις καταξιωμένες εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ.
Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους 26000 m2, όπου όλα τα προϊόντα της είναι ετοιμοπαράδοτα.
Τα εμπορεύματά της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ «ταξιδεύουν» ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (ΔΩΡΕΑΝ παροχή), χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω ο πελάτης.
Ο εκθεσιακός χώρος της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ, με τα καλύτερα πλακίδια και είδη υγιεινής της αγοράς, σε ασυναγώνιστες τιμές και με κορυφαία ποιότητα, βρίσκεται στο Αιγάλεω (Αγ.Βαρβάρας 19 - Τηλέφωνο: 210 5312913), στον 1ο & 2ο όροφο.