Ο ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Ποδοσφαιρικός… επαναπατρισμός για τον συμπολίτη μας Νίκο Καίσαρη (φώτο δεξιά), ο οποίος εδώ και λίγες μέρες ανήκει στο τεχνικό τιμ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Γιαννόπουλου (φώτο αριστερά). Ο Νίκος Καίσαρης συμφώνησε και ανέλαβε ως γυμναστής του ιστορικού σωματείου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όπου η ΑΠΕ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νίκος Καίσαρης αποτελεί από τους ανερχόμενους ειδικούς σε αυτόν τον χώρο, καθώς συνδυάζει τόσο την επαγγελματική ενασχόληση, όσο και την ακαδημαϊκή πορεία, μιας και προέρχεται από την Γυμναστική Ακαδημία Αθήνας (ΤΕΦΑΑ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου. Παράλληλα ο 23χρονος Νίκος Καίσαρης, ακολουθεί όλες τις σχολές μαθητείας (για τα διπλώματα προπονητή και διαπιστευμένου γυμναστή) της UEFA, ενώ παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο Νίκος Καίσαρης έχει, όμως, την δική του πορεία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι μέχρι τώρα. Ως ποδοσφαιριστής και παίζοντας στην θέση του επιτελικού μέσου, ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2013 στον Πολυκράτη Πειραιά, όπου στην πρώτη του παρουσία σε επίσημο πρωτάθλημα σημείωσε και 4 γκολ. Το 2015 πήγε στον Δία Κορυδαλλού, όπου στην Γ΄ Πειραιά σημείωσε 5 γκολ και πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄ Πειραιά, ενώ παράλληλα ήταν βοηθός προπονητή του Γιάννη Μανδρέκα και γυμναστής της ομάδας του. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) στο πρωτάθλημα της Β΄ Πειραιά, ο Καίσαρης αν και προερχόταν από εγχείριση χιαστών, επέστρεψε πολύ δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους και πέτυχε 8 γκολ.
Την περασμένη περίοδο, ο εν λόγω συμπολίτης μας, εκτός από βοηθός προπονητή και παίκτης του Δία Κορυδαλλού, είχε αναλάβει και τεχνικό πόστο στις ακαδημίες του ΑΟ Κερατσινίου.
Πλέον ο Καίσαρης είναι ο νέος γυμναστής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και σιγά, σιγά ολοκληρώνεται το παζλ του τεχνικού τμήματος της ομάδας, όπου ο Τάκης Γιαννόπουλος είναι ο προπονητής του σωματείου με βοηθό τον Κώστα Κωνσταντινίδη (μεσαία φώτο) και απομένει να ανακοινωθεί μόνο ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων.