ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ

 

 ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

gounar

 

 

Λίγο είναι το χρονικό διάστημα που έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, όπου η ομάδα της πόλης μας θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.
Ο πρώτος που έκανε… σεφτέ στην ομάδα με αγορά εισιτηρίου διαρκείας – πράγμα που σημειώνουμε, έτσι για την ιστορία – ήταν ο συμπολίτης μας κ. Μιχάλης Γούναρης, που πάντα είναι δίπλα στον σύλλογο. Άλλωστε είναι μεγάλη και η ιστορία που «κουβαλάει» η οικογένεια Γούναρη, καθώς εκτός από τον Μιχάλη που διετέλεσε μέλος του ΔΣ σε πολλές διοικήσεις, ο αείμνηστος πατέρας του Αναστάσιος Γούναρης υπήρξε παλαιότερα Πρόεδρος του συλλόγου.
Επί της ευκαιρίας αυτής να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφορεί η ΑΠΕ τιμώνται 40 ευρώ και αφορούν όλες τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου.
Μάλιστα σε ανακοίνωση του το ΔΣ αναφέρει χαρατηριστικά: «…ο 12ος παίκτης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι οι φίλαθλοι της και όλοι πρέπει να ενισχύσουν την πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας»!

 

diarap


Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.κ. Μιχάλη Δαλαταριόφ (6980 003012) και Παναγιώτη Καρατζά (6972 780003).

 

simap