ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

 

 

 

Έναρξη για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 8.30 μ.μ. στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας. Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την φετινή αγωνιστική σεζόν (2017-2018) ξεκινούν εντελώς ανανεωμένες και με νέο οργανόγραμμα, ενώ νέος Τεχνικός Διευθυντής έχει αναλάβει ο Τάσος Λαζάρου (δεξιά στην κεντρική φώτο).
Ο Τάσος Λαζάρου και οι συνεργάτες του προπονητές περιμένουν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στα Ριμινίτικα τους γονείς και τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, προκειμένου να γίνει η πρώτη προπόνηση γνωριμίας, να δοθούν οι γενικές οδηγίες – πληροφορίες και όλες οι κατευθυντήριες γραμμές, που θα αφορούν την λειτουργία των τμημάτων.
Να σημειώσουμε ότι εκεί που η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πρωτοπορεί, είναι ότι η εγγραφή είναι δωρεάν και η μηναία συνδρομή για τους μικρούς αθλητές είναι μόλις 15 ευρώ, που μάλλον αποτελεί την πιο φτηνή τιμή, αν όχι σε όλη την Αθήνα, σίγουρα στην Δυτική Αθήνα.
Όσο αφορά το βιογραφικό του νέου Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο Τάσος Λαζάρου, που έχει γεννηθεί στις 3 Μαρτίου του 1981, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα φτάνοντας μαζί της στα πρωταθλήματα της Γ΄ και Δ΄ Εθνικής. Την σεζόν 1999 έκανε το μεγάλο άλμα, καθώς μεταγράφηκε από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και την SKODA Ξάνθη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε υψηλό εθνικό επίπεδο φορώντας, μεταξύ άλλων, τις φανέλες του Εθνικού Κατερίνης, του Φωστήρα, της Προοδευτικής, του Ιωνικού, του Απόλλων Αθηνών και της Δόξας Δράμας.
Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Λαζάρου επέλεξε να ασχοληθεί με την προπονητική και μάλιστα μόνο με τις μικρές ηλικίες, όπου και εξειδικεύθηκε, λαμβάνοντας μέρος σε αντίστοιχες σχολές και διεθνή σεμινάρια, που αφορούν την εκμάθηση ποδοσφαίρου σε παιδιά μικρών ηλικιών και σε ακαδημίες.
Ο Τάσος Λαζάρου είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμο στέλεχος του κεντρικού προπονητικού τιμ των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Ο συμπολίτης μας Τάσος Λαζάρου έχει δημιουργήσει και λειτουργεί, ως Γενικός Υπεύθυνος, την Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Αιγάλεω, είναι υπεύθυνος προπονητικού προγραμματισμού για την σχολή του Ολυμπιακού στην Πετρούπολη, ενώ παράλληλα είναι στο ίδιο πόστο και στα Εκπαιδευτήρια ΑΥΓΟΥΛΕΑ – ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ, που εδρεύουν στο Περιστέρι. Ο ίδιος λαμβάνει μέρος απαραιτήτως, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διεθνή σεμινάρια προπονητικής ακαδημιών, που διεξάγονται είτε στην χώρα μας (υπό την αιγίδα της UEFA και της FIFA), είτε σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, με τελευταία συμμετοχή του στο αντίστοιχο σεμινάριο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Άγιαξ, ενώ ιστορικού συλλόγου που διατηρεί από τις καλύτερες υποδομές εδώ και δεκαετίες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μπορείτε να επικοινωνείτε: 6937 656865 (Τάσος Λαζάρου).