ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

 

 

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αποτελεί τον παλαιότερο και πιο ιστορικό θεσμό της Αγίας Βαρβάρας. Το αθλητικό καμάρι της πόλης μας, που φέτος θα αγωνιστεί στην Β΄ ΕΠΣΑ, έχει πολλούς και πιστούς φίλους, οι οποίοι όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα είναι δίπλα της!
Μια τέτοια… τρανή περίπτωση από τους κ.κ. Γιώργο Καλαντζή (φώτο αριστερά) και Σταύρο Βαγγέλη (δεξιά φώτο). Οι δύο γνωστοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αποτελούν μέλη της νέας γενιάς παραγόντων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (ενεργά μέλη στις προηγούμενες διοικήσεις), έδειξαν έμπρακτα, για ακόμη μία φορά, την αγάπη τους προς τον σύλλογο, καθώς πριν λίγες μέρες εφοδιάστηκαν με τα εισιτήρια διαρκείας που κυκλοφόρησε το σωματείο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιώργος Καλαντζής ήταν μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο στο ΔΣ της ομάδας, ενώ ο Σταύρος Βαγγέλης, που και αυτός έχει τις παρουσίες του σε διοικήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προέρχεται από οικογένεια με τεράστιο παρελθόν στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς ο πατέρας του, Δημήτρης, διετέλεσε Πρόεδρος στον ένδοξο σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας.

 

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από παλαιότερη εκδήλωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα - επί διοίκησης Γιανναράκη - όπου είχε τιμηθεί ο Δημήτρης Βαγγέλης (δεξιά στην φώτο) και αριστερά ο Σταύρος Βαγγέλης.