ΟΙ… ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Συγκινητική, ομολογουμένως, είναι η ανταπόκριση που δείχνει ο φίλαθλος - και όχι μόνο - κόσμος, της Αγίας Βαρβάρας, στην φετινή προσπάθεια της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Στη νέα αυτή προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση - και όπου για ακόμη μία σεζόν ο σύλλογος θα έχει έδρα εκτός της πόλης μας, καθώς το γήπεδο στα Ριμινίτικα δεν είναι έτοιμο / χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητήριο (κάτι είναι και αυτό, τουλάχιστον θα αρχίσουν να συμμαζεύονται και να οργανώνονται καλύτερα οι ακαδημίες του σωματείου) – όλο και πιο πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που την ενισχύουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, έχοντας αντιληφθεί τις ανάγκες του σωματείου, αλλά και το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που εκπέμπει προς πάσα κατεύθυνση το ΔΣ. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί και στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα δεν περισσεύει κανείς.
Σε συνέχεια των ρεπορτάζ μας για την ενίσχυση των φίλων της ομάδας, από τις τελευταίες… αφίξεις, είχαμε αυτές των κ.κ. Αλέκου Καρδαρά (αριστερή φώτο), Θανάση Τσεκούρα (δεξιά φώτο), οι οποίοι τη περασμένη εβδομάδα είχαν τις εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους παράγοντες του σωματείου και παράλληλα προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα εισιτήρια διαρκείας και τις κάρτες μελών.
Ο Θανάσης Τσεκούρας, Αξιωματικός (ΕΔ) ε.α., έχει εδώ και πολλά χρόνια πλούσια, μαχητική, κοινωνική και δημοτική δράση στην πόλη μας, ως Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Αγίας Βαρβάρας, ενώ διετέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας επί δύο τετραετίες.
Ο Αλέκος Καρδαράς, που είναι μέλος του νυν ΔΣ του σωματείου, υποστηρίζει και μέσω χορηγιών επικοινωνίας της επιχείρησης του την ΑΠΕ, με παρουσίες σε διάφορα έντυπα και άλλες δράσεις του συλλόγου.
Να σημειώσουμε ότι οι δύο προαναφερόμενοι συμπολίτες μας δεν βοηθούν μόνο στην τωρινή συγκυρία, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια ήταν δίπλα στον σύλλογο.

 


ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Το Σαββάτο, που πέρασε, 9 Σεπτεμβρίου 2017, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στην πρώτη της επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την σεζόν 2017-2018, έπαιξε ως γηπεδούχος στο γήπεδο Οριζομύλων του Αιγάλεω, όπου υποδέχθηκε στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΑ τον Ηρακλή Περιστερίου. Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ηττήθηκε με 0-2 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.
Σίγουρα η ήττα και ο αποκλεισμός αφήνουν μία πικρή γεύση, αλλά εν πάση περιπτώσει η ζωή συνεχίζεται και ο τεχνικός της ομάδας, ο βετεράνος άσος της ΑΠΕ κ. Τάκης Γιαννόπουλος, είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα όσο αφορά τους παίκτες του και την λειτουργία τους μέσα στο τερέν. Ο Γιαννόπουλος έχει ξεκινήσει να «χτίζει» κυριολεκτικά από την αρχή ένα αγωνιστικό σύνολο, που απαρτίζεται από πάρα πολλούς νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές – που σίγουρα θέλουν ακόμη χρόνο για αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια στο γήπεδο – ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών είναι πολύ μικρός και άρα θέλουν αγώνες στα πόδια τους.
Ο προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα «ακτινογράφησε» τα στοιχεία που ήθελε και στο διάστημα που απομένει έως την έναρξη του πρωταθλήματος θα δουλέψει με τους παίκτες του για να φτάσουν σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο αγωνιστικότητας. Δεν πρέπει να λησμονούμε επίσης ότι η μεταγραφική περίοδος για τα αθηναϊκά πρωταθλήματα διαρκεί μέχρι την 30η Οκτωβρίου και ίσως μέχρι τότε, αν κριθεί απαραίτητο, ίσως έχουμε κάποια(ες) μεταγραφική προσθήκη, που θα αφορά πιο έμπειρη λύση.
Θετικό στοιχείο από την συνάντηση στο γήπεδο Οριζομύλων ήταν πάντως η παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, που στήριξαν την ΑΠΕ με φίλαθλο και κόσμιο τρόπο.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ΑΠΕ δέχθηκε τα δύο γκολ στο 62΄ (0-1) και στο 86΄ (0-2), ενώ ο Τάκης Γιαννόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Γιαννακαρώνης, Μπαμπίκης (46΄ Τουβάκης), Μιχαήλ, Κοτσιανίδης, Καρύδης, Κύβελος (81΄ Δαρδανός), Καρατζάς, Παπαδόπουλος Γ., Τσιάβος, Τυριακίδης (72΄ Κοτζαμάνης), Κατσίκας.