ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Με κάθε τρόπο δείχνουν οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας την συμπαράσταση τους και την αλληλεγγύη τους προς τον πιο ιστορικό και παλαιότερο θεσμό της πόλης, την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, διοργάνωση που αρχίζει για τους «κυανόλευκους» μεθαύριο το πρωί Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.
Πριν λίγες μέρες, ένας ακόμη γνωστός συμπολίτης μας, ο κ. Μάρκος Θεοδωράκης, ιδιοκτήτης του κεντρικού ΚΑΦΕ «ΡΕΘΕΜΝΟΣ» – ακριβώς στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, δίπλα από τον ομώνυμο Ι.Ν. – έδειξε έμπρακτα την συνεισφορά του προς τον σύλλογο.
Ο κρητικός την καταγωγή καταστηματάρχης, όπως και παλαιός κάτοικος της πόλης μας, διέθεσε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου η διοίκηση να προμηθευτεί σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό ενόψει της νέας περιόδου, εξοπλισμός που ήταν απαραίτητος, λύνει προβλήματα μέριμνας και εξοικονομεί ένα μεγάλο έξοδο.
Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον κ. Μάρκο Θεοδωράκη γι’ αυτήν την ουσιαστική οικονομική συμβολή του προς τον σύλλογο.