ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

 

Ο ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

BALARX

 

 

Μπορεί ο μικρός Δήμος της Αγίας Βαρβάρας να μην έχει ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά… παραγωγή ρέφερι (σε εθνικό επίπεδο) έχουμε! Ανοδική, λοιπόν, η πορεία του συμπολίτη μας Γιώργου Μπαλαχούτη, ο οποίος στις τελευταίες κρίσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), πέρασε με επιτυχία όλα τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ, και τοποθετήθηκε στον επίσημο πίνακα διαιτητών Γ΄ Εθνικής, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του.
Ο 25χρονος ρέφερι, που είναι διαιτητής του συνδέσμου Πειραιά, ξεκίνησε να σφυρίζει πριν έξι (6) χρόνια, τα τελευταία τρία (3) ήταν διαιτητής στην Α΄ Πειραιά και παράλληλα ως ανερχόμενο ταλέντο η ΕΠΟ τον όριζε σε αγώνες πανελληνίων πρωταθλημάτων για κατηγορίες Κ20, Κ17 και Κ15. Η πορεία του ήταν επιτυχημένη και μετά τα τελευταία τεστ ο Μπαλαχούτης είναι πλέον διαιτητής Γ΄ Εθνικής με τους ορίζοντες ανοιχτούς για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Πέρα, όμως, από το αθλητικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαλαχούτης έχει και σπουδαία ακαδημαϊκή καριέρα, καθώς πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσε τις σπουδές του και είναι πτυχιούχος του τμήματος «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών» του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Πελοποννήσου (με έδρα την Τρίπολη).
Και από εμάς τα συγχαρητήρια μας και τις ευχές μας για επιτυχίες προς τον ταλαντούχο συμπολίτη μας Γιώργο Μπαλαχούτη!

 

BALA1

 

BALA2

 

 

BALA3

 

BALA4

 

BALA5

 

BALA6

 

BALA7

 

BALA8

 

BALA9