ΠΛΗΡΩΣΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΑ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολωνό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Το νεανικό σύνολο του Τάκη Γιαννόπουλου δεν είχε κακή εικόνα, μάλιστα έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας (εντός έδρας ισοπαλία με τον Χαλκηδονικό), αλλά η απειρία και ειδικά στις λεπτομέρειες του στοίχισε, τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα της πόλης μας έχασε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με τους Τσιάβο, Καρατζά, Μπενδελά και γνώρισε την ήττα σε δύο στημένες μπαλιές, όταν οι Καριώτης στο 9΄ και Τσικογιάς στο 81΄, με κεφαλιές από την μικρή περιοχή έδωσαν τη νίκη στον γηπεδούχο Κολωνό.
ΚΟΛΩΝΟΣ: Ντάνο, Βενιέρης, Μάντζαρης Χ., Κραβαρίτης, Βασιλάκος, Πράσα, Καριώτης, Τσικογιάς, Κωστάλας, Σινανάϊ, Κριεμπάρδης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Μάντζαρης Ν., Καλλίλας, Τζωρτζάτος.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Τυριακίδης, Αναστασόπουλος, Καρύδης, Κάνδιας, Κύβελος, Καρατζάς, Μακρής, Κατσίκας (46΄ Μπενδελάς), Τουβάκης (84΄ Κωνσταντινίδης), Τσιάβος.