ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΚΑ ΑΠΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

BAPT

 

 

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Μπάκα (φώτο). Ο 21χρονος ταλαντούχος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από τον γειτονικό Θρίαμβο Χαϊδαρίου - μέχρι το καλοκαίρι - και έρχεται να ισχυροποιήσει σε τεράστιο βαθμό την επιθετική γραμμή του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με το νεανικό ρόστερ της, που δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και θέλει να ανορθώσει την πορεία της, ήταν το τελευταίο διάστημα σε αναζήτηση δύο – τριών πιο έμπειρων παικτών (γι’ αυτό το θέμα είχε κάνει δηλώσεις και ο προπονητής της ομάδας Τάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος είχε προϊδεάσει για την απόκτηση ταλαντούχων παικτών, που θα ανεβάσουν επίπεδο του σωματείου και θα το βοηθήσουν να ανέβει βαθμολογικά).
Έτσι, πριν λίγες μέρες επέστρεψε στον σύλλογο ο Τάσος Κακαβάς, ενώ πριν λίγες ώρες τελείωσε το ντιλ με τον Παναγιώτη Μπάκα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου, προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του γειτονικού συλλόγου το 2012 – σε ηλικία 15 ετών - και την πρώτη του σεζόν στην Β΄ ΕΠΣΑ είχε 4 συμμετοχές. Την περίοδο 2013-2014 με τον Θρίαμβο στην Β΄ ΕΠΣΑ είχε 9 συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2014-2015 είχε 20 συμμετοχές και 4 γκολ, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ. Στην Α΄ Αθήνας με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου την περίοδο 2015-2016 και προπονητή τον Χρήστο Κιούρκο, ο Μπάκας είχε 26 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν (2016-2017) με προπονητή τον Νίκο Παπαρούνη, ο νεαρός επιθετικός είχε 22 συμμετοχές και 5 γκολ. Στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2017-2018) στην Α΄ Αθήνας με την φανέλα του Θριάμβου Χαϊδαρίου (προπονητής ο Διονύσης Κατραμάδος), ο νέος πλέον παίκτης της ΑΠΕ, είχε 6 συμμετοχές.
Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ δυνατή μεταγραφή για τον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας και όλοι στην ΑΠΕ περιμένουν ο Μπάκας να ηγηθεί και να δώσει περαιτέρω πνοή στην επιθετική γραμμή. Επίσης μέχρι την Δευτέρα, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πιθανότατα θα προχωρήσει και σε μία ακόμη μεταγραφή.